Nova Diva donosi priču o Heli Puljić, jednoj od najboljih stomatologinja po izboru pacijenata

Divu potražite u subotu, 14. listopada, ekskluzivno uz Večernji list
Vidi originalni članak

Druga subota u mjesecu 'tradicionalno' je rezervirana za novi broj Diva magazina. Zvijezda izdanja za listopad je Hela Puljić , jedna od omiljenih stomatologinja koju pacijenti godinama biraju za najdoktoricu. Za Divu otkriva da su je stomatologijom fascinirali dugogodišnji posjeti ortodontu te kako je, odlučna u svom naumu, magistrirala – u trudovima.

- Veseli me što u mom slučaju vrijedi i ona “dobar glas daleko se čuje”, stoga su moji pacijenti i osobe koje dolaze iz drugih dijelova Hrvatske i inozemstva. Ponosna sam na činjenicu kako sam prva generacija stomatologa u obitelji i kako sam ove godine otvorila vrata nove ordinacije o kakvoj sam maštala od početka svog profesionalnog djelovanja. Željela sam da njezin prostor odiše elegancijom i estetikom i da pruža udobnost dnevnog boravka, a ne sterilne i zastrašujuće ordinacije. Mislim da sam u tome uspjela uz pomoć svog supruga koji potpisuje projekte sustava klimatizacije, ventilacije, rasvjete, elektroinstalacija u cijelosti, integrira pametno upravljanje spomenutim sustavima, te u sklopu svoje tvrtke i suradnika iste i izvodi. Kako bi cijela priča bila zaokružena s estetske strane, moja vjenčana kuma izrađuje projekt uređenja interijera koji je u konačnici uspješno izveden - otkrila nam je Hela.

Hela nam je otkrila i što radi u slobodno vrijeme, kao i koliko je logistike i organizacije potrebno da bi sve funkcioniralo u obitelji koju, uz nju i partnera, čini još mala djevojčica. Dotaknuli smo se i mode, gdje stomatologinja kaže da kvalitetu stavlja ispred kvantitete:

- Što se tiče kupovine, izrazito sam “staromodna” i ne usudim se naručivati preko interneta, osim ako istu stvar u istoj veličini prije nisam probala u dućanu pa sam slučajno naišla na popust na web-shopu. Međutim, baš sam neki dan razgovarala s prijateljicom i konstatirale smo da niti ne stignemo gledati na web-stranicama čak i omiljenih brendova je li nešto novo i zanimljivo stiglo, jednostavno je previše obaveza u danu i radije ću navečer pogledati dobar film nego surfati po internetskim trgovinama. Također, što sam starija, sve manje hodam po šoping-centrima, nego u kupnju idem ciljano s jasnim planom što mi treba, najčešće u susjednu Italiju. Sve sam sklonija kupovati bezvremenske komade koji će mi se sviđati i za desetak godina, nego podlijegati prolaznim trendovima. - 

Naša Dubravka Prpić Znaor otrkiva nam što su to mliječni čistači te kako su njihove mekane i baršunaste formule rješenje za savršeno čistu kožu, ali i koji su to gadgeti u beauty industriji koji pomažu u postizanju lijepog i zdravog tena. 

Marija Pajić Bačić donosi nam priču o toskičnom trendu koji je zaludio klince - rich girl era. Nekad Paris Hilton, pa Kardashianke, a danas Sofia Richie. Mlade na društvenim mrežama ‘opsjeda’ sadržaj superbogatih koji malo ili ništa ne rade, a mnogo imaju. Je li ovaj trend zbog dostupnosti sadržaja opasniji nego prije?

Iz street style rubrike, donodimo najbolje i najzanimljivije odjevene Zagrepčane i posjetitelje metropole po izboru Gorana Čižmešije. No, tu su nam i zanimljive priče s pariških ulica kada je naš fotograf proveo nekoliko dana u Parizu za vrijeme prestižnog Tjedna mode. Najveći modni tjedni velik su i važan biznis koji gura modnu i tekstilnu industriju velikih zemalja, a podržava ih država.

Koža i samo koža! Kako je ovaj prirodni materijal zavladao kolekcijama – nose se kožnate suknje, kratke hlače, jakne... Donosimo pregled najboljih kožnih komada iz dizajnerskih kolekcija za sezonu jesen/zima 2023. A kakve su najljepše cipele i torbe u listopadu? Nose se smeđa i crna boja!

Novu Divu potražite u subotu, 14. listopada, ekskluzivno uz Večernji list!

Nosi haljinu za koju kažu da laska svakoj figuri: 'Moj je stil elegantan, kad se sređujem, uvijek biram haljine!'

Jakna koja će obilježiti jesen izvrsno stoji zgodnoj građevinarki: 'Često kombiniram sportske i elegantne komade'

Izdvojili smo najbolje hlače koje se nose ove jeseni, a odlično odgovaraju uz sve kombinacije

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".