Nova COCOPAT kolekcija nikad nije bila šarenija i veselija!

Poigrali smo se bojama i uzorcima, te (re)dizajnirali čak 4 nova modela, kažu dizajnerice. "Ovaj put smo se fokusirali i na veće torbe te predstavili modele Maša, Mini Maša i Cocopat Shopper."
Vidi originalni članak

Model Maša se provlači kroz naše kolekcije već neko vrijeme, a svakih par godina napravimo redizajn jer ga djevojke uvijek objeručke prihvate, kažu iz COCOPAT-a. "Ovaj put Maša stiže u dvije veličine i u dvije boje, sa jako interesantnim ručkama koje se u nekoliko sekundi mogu pretvoriti u duže ili kraće ručke za nošenje. Zanimljivo je napomenuti da ovaj model dolazi sa dodatnim unutrašnjim neseserom koji može imati svrhu make-up torbice."

Cocopat Shopper je jedan klasik na njihov način; radi se o modelu torbe koji gotovo sve modne kuće imaju u svojoj ponudi, a Shopperi dolaze u dvije boje; smeđi u kombinaciji sa zmijskim printom te crni u kombinaciji sa leopard printom. Shopper se može nositi samostalno, u njega ćete lako spremiti sve ono što vam treba (i ne treba) ili čak u kombinaciji sa nekom manjom torbicom; Shopper za laptop, bilješke i ručak ''to go'' a mala torba za novčanik, mobitel i ključeve.

"Od novih modela izuzetno smo ponosni na naš model Tara – Tara je torba izrađena potpuno novom tehnikom šivanja i prva naša torba sa ''pregradama''. Osluškivajući potrebe zapadnog tržišta, dizajnirali smo ovaj pomal minimalistički model torbe, sa minimalnom količinom metalnih dijelova u standardnoj veličini koja se iz dnevne vrlo lako može pretvoriti i u večernju torbicu. Tara dolazi u crnoj kroko, dusty pink i mustard žutoj boji."

Modeli Iva i Baby Iva također su novi u ponudi, a izdvajaju se svojim neobičnim oblikom sa blagim vintage ''štihom''. Iva i Baby Iva dolaze u dvije kombinacije boja, bež kroko te dusty pink sa animal print detaljem na preklopu.

U novoj kolekciji pojavljuju se i modeli iz standardne postave; Hurem, Dunja i Maja koje smo odjenuli u proljetno ruho koristeći nove materijale. 
"Fokus smo stavili na pastelne, svjetlije boje, ni ovaj put nismo bježali od animal printa koji kao trend ne jenjava ni ovu sezonu, a mislili smo i na naše klasičarke – osim šarenila, u novoj kolekciji za sebe možete pronaći torbu i u basic bojama", kažu. 

Kampanju je fotografirala Aida Redžepagić u svom sarajevskom studiju, a u ulozi modela i ovaj put su se našle mama i kćer; osnivačice COCOPAT brenda – Marijana i Patricia Kordić u želji da pokažu da modeli torbi izašli iz njihove radionice pristaju svim generacijama, te da inspiriraju djevojke da se igraju modom.

COCOPAT nova kolekcija dostupna je od idućeg tjedna na prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine i Hrvatske, a uskoro i u Srbiji, Crnoj Gori i Njemačkoj.
Sve fotografije kao i info o prodajnim mjestima možete pronaći na njihovoj Facebook stranici te Instagram profilu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".