Nostalgičan osvrt bivše manekenke na modnu reviju iz 80-ih: 'Svako malo izvadim neku fotografiju i prisjetim se tog doba'

Imam doma brdo kutija s uspomenama i često pomislim kako bi ih trebala arhivirati, srediti stare fotografije iz vremena mog manekenstva, priča mi Loredana Bahorić, autorica brenda Charlie, koja je nekad imala izuzetnu manekensku karijeru.
Vidi originalni članak

Bivša manekenka Loredana Bahorić nedavno je na svom Facebook profilu objavila 'prošlostoljetnu' fotografiju s modne revije na otvorenju dućana Standard konfekcije.

Nikako da se primim uređivanja arhive, ali ipak svako malo izvadim neku fotografiju i prisjetim se tog doba, početka osamdesetih, priča Loredana.

- Ovdje smo Morena Marangon i ja na otvorenju Standard konfekcije u Ilici. Inače, Morena i ja uvijek smo izlazile u paru, to se tako onda radilo, bile smo obavezno po dvije na pisti. Bila su to događanja na visokom nivou, ovo su vodili Ksenija Urličić i Mladen Stubljar.

Morena je ujedno bila prva pratilja Miss Jugoslavije, a Loredanin je lik bio čak i na vrećicama Standard konfekcije, koja je u principu bila preteča današnjeg concept storea. Revije su se u to doba održavale dva puta godišnje, bila su to važna događanja sa slavnim voditeljima, biranom publikom i ozbiljnom produkcijom. Iako, kad gledamo odjeću, danas djeluje moderno, ipak su se osamdesete vratile u punom sjaju!

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".