Nosi Sa svrhom - na pola puta prve suradnje

Skoro tri stotine pojedinaca već je dobilo ili u ovom trenutku čeka isporuku svog T-shirta Sa svrhom
Vidi originalni članak

Početkom ovog mjeseca pažnju nam je posebno okupirao projekt i novi hrvatski brend humanitarne naravi. Riječ je o projektu Nosi Sa Svrhom kojim se pod vodstvom poduzetnice Valentine Jarnjak Glavaš teži ka boljem, ispunjenijem i društveno korisnijem poduzetništvu.

Nosi Sa svrhom projekt je proizvodnje hrvatskog T-shirta pri čemu se sklapa suradnja s odabranom neprofitnom organizacijom, potpisuje se ugovor, organizacija bira boju T-shirta i netko od volontera ili štićenika neprofitne organizacije ručno crta sliku koju žele da bude otisnuta na T-shirtu, a sve ostalo je na tvrtki nositelju projekta. Cijeli proces proizvodnje, tiska, ambalaže, prodaje i dostave financijski osigurava i provodi autorica projekta, Valentina Jarnjak Glavaš.

Suradnja sa svakom neprofitnom organizacijom limitirana je količinski na tisuću majica, a prodaja je ograničena vremenski na tisuću sati, što je još jedna od posebnosti ovih majica.

Suradnja koju je autorica projekta već ostvarila jest suradnja s Hrvatskom gorskom službom spašavanja čiji je volonter nacrtao pravo umjetničko djelo, naravno, uz dozu nezaobilaznog humora po kojem su naši HGSS-ovci i poznati.

- Skoro tri stotine pojedinaca već je dobilo ili u ovom trenutku čeka isporuku svog T-shirta Sa svrhom čijom kupovinom su izabrali podržati ovaj projekt i donirati Hrvatskoj gorskoj službi 50 kuna od svakog kupljenog T-shirta – priča nam autorica te dodaje kako su reakcije onih koji već s ponosom nose svoj T-shirt Sa svrhom izvanredne jer su se i osobno uvjerili da je riječ o kvalitetnom hrvatskom proizvodu, koji uz to dolazi zapakiran u ukrasnu ambalažu, pa su mnogi kupci odlučili upravo T-shirt Sa svrhom izabrati kao jedinstven božićni poklon, dok su se neka poduzeća odlučila odmaknuti od standardnih upaljača, kemijskih olovaka i kalendara i svoje partnere i suradnike darivati T-shirtom Sa svrhom.

- Projekt Nosi Sa svrhom donio je na hrvatsko tržište jedini proizvod kojemu je temelj postojanja da daruje - uvijek i od svakog prodanog komada i ljudi prepoznaju da mi nismo ovdje samo u vrijeme blagdana ili povremenih humanitarnih akcija. Kada u siječnju svi stanu i vrate se svom regularnom poslovanju, mi nastavljamo poslovati Sa svrhom i tako pružati podršku našim neprofitnim organizacijama – otkriva Jarnjak Glavaš.

Dok traje prodaja T-shirta Sa svrhom u suradnji s HGSS-om, autorica ovog hvalevrijednog projekta otkrila nam je kako je u pripremi već i sljedeća suradnja, i to sa Zakladom Solidarna, točnije Fondom #spasime koji je osnovan s ciljem hitne pomoći i zaštite žrtava obiteljskog nasilja.

- Možemo najaviti da su njihovi predstavnici izabrali da ih predstavlja T-shirt žute boje, a crtež koji će biti otisnut trenutno je u izradi. Suradnja kreće sredinom siječnja 2020. godine kada će svi oni koji žele kupovinom T-shirta Sa svrhom donirati 50 kuna Fondu #spasime moći to učiniti putem našeg webshopa www.nosi-sa-svrhom.com – objašnjava.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".