Nosi Sa svrhom i doniraj Fondu #spasime

Cilj je u vremenski ograničenom periodu prodati svih tisuću T-shirta Sa svrhom kako bi u Fond #spasime uplatili maksimalan iznos od 50 tisuća kuna, a T-shirte jemoguće kupiti na www.nosi-sa-svrhom.com.
Vidi originalni članak

Nakon uspješno odrađene suradnje s Hrvatskom gorskom službom spašavanja, u kojoj je prodano skoro šest stotina T-shirta Sa svrhom i time prikupljeno više od 27 tisuća kuna donacije za HGSS, projekt Nosi Sa svrhom ide dalje. Od 22. siječnja u prodaju je puštena nova limitirana kolekcija T-shirta Sa svrhom, i to u suradnji sa Zakladom Solidarna i Fondom #spasime. Princip je naravno već poznat. Prodaja je ograničena količinski na 1000 T-shirta i vremenski na 1000 sati. Od svakog prodanog T-shirta Sa svrhom, čak 50 kuna ide u Fond #spasime, za hitnu pomoć i zaštitu žrtvama obiteljskog nasilja.

Cilj je u vremenski ograničenom periodu prodati svih tisuću T-shirta Sa svrhom kako bi u Fond #spasime uplatili maksimalan iznos od 50 tisuća kuna, a T-shirte jemoguće kupiti na www.nosi-sa-svrhom.com. I ovoga puta, crtež koji je otisnut na T-shirtu nacrtan je od strane osobe izabrane iz neprofitne organizacije s kojom je sklopljena suradnja, pa je tako crtež na T-shirtima Sa svrhom za Fond #spasime nacrtala 11-godišnja djevojčica iz Omiša. Podsjetimo, u projektu Nosi Sa svrhom riječ je o prvom proizvodu u Hrvatskoj osmišljenom da daruje, o hrvatskom proizvodu koji je uz to i unikatan jer svaki T-shirt Sa svrhom ima ušiven broj od jedan do tisuću.

Radi se o dosad neviđenom poduzetničkom pothvatu u Hrvatskoj, koji za cilj ima povezati poduzetništvo I neprofitne organizacije. T-shirt Sa svrhom proizvod je kojim od svakog prodanog komada fiksni dio prihoda donira neprofitnim organizacijama. Limitirana edicija ovog hrvatskog proizvoda ograničena je sa svakom neprofitnom organizacijom na 1000 komada, a prodaja vremenski na 1000 sati.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".