Nosi najpopularniji uzorak sezone: 'Pomalo pratim trendove, ali većinu toga što je sada hit, ne bih nosila'

Kristina Deranja poduzetnica je i vlasnica content studija, a gradom je prošetala u outfitu za kojeg sama kaže da je poslovni, ali prilagođen vožnji na biciklu.
Vidi originalni članak

Ako ste posljednjih mjeseci zavirili u nove kolekcije omiljenih dućana, sigurno ste primijetili kako njime dominira jedan životinjski uzorak - iako je leopard pravi klasik u tom svijetu, zebrasti je hit već nekoliko sezona. Nosi se od glave do pete, a odlično izgleda u detaljima i ima moć osvježiti i najjednostavniju kombinaciju. 

Voli ga i odlično nosi i Kristina Deranja, poduzetnica i vlasnica content studija koju je prošlog proljeća u centru grada fotografirao naš Goran Čižmešija. Hlače zebrastog printa kombinirala je s odličnim zelenim sakoom od umjetne kože i bazičnim komadima kao što su bijeli top i Nike tenisice. 

- Bila sam na presici, tako da mi je ovo praktičan radni outfit prilagođen vožnji na biciklu. Volim kombinaciju biznis stila i casuala. Volim sve životinjske uzorke, ali zebrasti mi je najdraži ove sezone. Pomalo pratim trendove, ali većinu toga što je sada hit ne bih stavila na sebe. Ne volim uske haljine koje se "drapiraju" s povlačenjem, a na sebi ne volim ni mini dužine, ali mi je to lijepo vidjeti na drugima.

U galeriji pogledajte što se ovih dana nosi na zagrebačkim ulicama:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Sandi Cenov ima sjajan stil: 'Ponekad sam odjeven bajkerski, a ponekad elegantnije, kao danas'
Ivan Ćosić posjetio je Miami: Grad je skup, ali i savršeno lijep i prepun događanja
5 najprodavanijih maskara koje Hrvatice obožavaju: Trepavicama daju volumen, izgledaju gušće i duže

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".