Nosi najpopularnije natikače koje su hit već godinama, a odlično ih spaja uz efektan kombinezon

Odlično izdanje zabilježio je naš Goran Čižmešija, a rado se njime inspiriramo ovih toplih proljetnih dana.
Vidi originalni članak

Posljednjih nekoliko sezona kombinezoni su došli u prvi plan. Volimo ih duge i kratke, za svaki dan i u formalnim prigodama, lepršave i one od jeansa. Nosi ga i ekonomistica Ana Vrankić koja ga odlično kombinira s natikačama koje su godinama već najpopularnije. Odlično izdanje zabilježio je naš Goran Čižmešija, a rado se njime inspiriramo ovih toplih proljetnih dana.

– Ovu kombinaciju nisam već dugo nosila, pa sam ju danas odlučila obući. Volim kombinezone, u njima se osjećam ugodno. Više volim ravnu obuću nego štikle – otkrila nam je Ana.

Kombinezon maslinaste boje izdvaja se iz mase po trendi patchwork detaljima,  a Ana ga je sjajno kombinirala uz crni remen koji je odgovarao uz malu, crnu torbicu četvrtastog modela. Stajling je dovršila popularnim natikačama smeđe boje, modelom koji je hit među trendsetericama.

Riječ je o Hermes natikačama koje dolaze u raznim bojama, a cijena im je 595 eura. No, natikače su toliko popularne da su dobile i svoje high street kopije, a najpopularnije su one iz mnogima omiljenog dućana.

Radi se o Zarinom modelu inspiriranom dizajnerskim Hermes natikačama. Dolaze u kožnoj verziji, a svake sezone dostupno je nekoliko boja. Najveći su hit one u smeđoj boji koje nam se vraćaju iz sezone u sezonu, a njihova je cijena 25,95 eura.

Winnie Harlow donijela je dozu country chica na crveni tepih 77. Cannes film festivala
Treća sezona Bridgertona: Slojevitost eteričnih tekstura, avangardne perike i preobrazba Penelope
Amal Clooney jedna je od najbolje odjevenih zvijezda: Na jedno mjesto izdvojili smo najbolje izglede

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".