Nosi efektnu jaknu koju ne bi svatko isfurao: 'Imam baggy hlače i oversized jaknu i znam da ne izgleda ženstveno, ali se predobro osjećam'

Naš fotograf Goran Čižmešija uhvatio je mladu modnu dizajnericu i influencericu u odličnoj kombinaciji koja spaja casual i eleganciju.
Vidi originalni članak

U njezinom ormaru mogu se pronaći vrlo različiti odjevni predmeti, no svaka kombinacija koju mlada dizajnerica i influencerica Katarina Smolčić složi pršti stilom. Ovog puta naš fotograf Goran Čižmešija uhvatio ju je na zagrebačkoj špici u ležernoj kombinaciji s dozom elegancije, a za Divu nam je ispričala nekoliko detalja o svom stajlingu.

– Ovu kombinaciju sam odabrala jer imam novu Elfs jaknu i kada je kišoviti dan kao danas, volim ići kontra tog vremena. Kada je tmurno vrijeme volim nositi nešto što šljašti. Narančastu smatram bojom ovog proljeća – rekla nam je Katarina.

Za sebe smatra da je alternativka te kaže kako nikada nije htjela da ju definira modni stil. Voli kombinacije nečega što je „hype“ i nešto što je „street“, primjerice tenisice koje omekšaju „nahajpanu“ odjeću. 

– Po gradu više ne nosim štikle, nekad sam ih voljela kada nisam bila zadovoljna svojom visinom, ali u trenutku kada sam prihvatila kompletnu sebe, nemam više potrebu za štiklama i ne da mi se mučiti hodati u njima. Ja sam osoba koja ne nosi štikle niti grudnjak, ne mogu disati u tim košarama. Volim da se žena osjeća dobro u svome tijelu i prihvati sebe takvom kakva je i da ne mora nositi ništa što joj se u tom trenutku ne nosi. Volim slobodu tijela, to mi je nešto najdraže. Imam baggy hlače i oversized jaknu i znam da to možda ne izgleda ženstveno, ali ja se predobro osjećam u tome i to mi je najvažnije – zaključila je.

Katarina je odabrala zlatnu kožnu jaknu koju ne bi svatko tako dobro isfurao. Uz nju je kombinirala bijelu majicu te oversized baggy hlače koje odlično odgovaraju jakni zlatnim detaljima na rubu hlača. Od modnih dodataka odabrala je malu narančastu torbicu, casual tenisice iste boje te fora sunčane naočale koje su zaokružila cijelu kombinaciju.

Šareni uzorci i zemljani tonovi bit će pravi hit proljetne mode; evo odličnih komada iz popularnog dućana!

FOTO: Zara Bluza u stilu pelerine 39,95 EUR FOTO: Zara Duga haljina s uzorkom 35,95 EUR FOTO: Zara Bluza s patchworkom 39,95 EUR FOTO: Zara Traperice The marine straight 29,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina s pojasom 39,95 EUR FOTO: Zara Midi haljina s uzorkom 39,95 EUR FOTO: Zara Kardigan s volanima 29,95 EUR FOTO: Zara Kratka haljina negliže stila 17,95 EUR FOTO: Zara Kaftan s cvjetnim vezom 99,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina s uzorkom 29,95 EUR FOTO: Zara Haljina s prošivima i čipkom 35,95 EUR FOTO: Zara Haljina od mješavine lana s printom HALJINA OD MJEŠAVINE LANA S PRINTOM FOTO: Zara Izvezena bluza 29,95 EUR FOTO: Zara Bluza s uzorkom i volanima 25,95 EUR

Monokromatske kombinacije veliki su trend u modnom svijetu, a ove su idealne za početak proljeća
Procvjetala je magnolija na zagrebačkom Tomislavcu i Zagrebu time nagovijestila dolazak proljeća
Inicijativa Brigade osvježila je Kaptol centar: Dizajnerica Tena Omerović spojila glazbu i modu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".