Nosi čizme koje su pravi hit sezone: 'Osim zelene, volim još narančastu i žutu'

Zgodnu mornaricu na zagrebačkoj špici fotografirao je naš Goran Čižmešija, a ovaj modni trenutak nikako nije mogao proći nezamijećeno.
Vidi originalni članak

Ako ne znate što nositi ovog proljeća, ideju možete prepisati od zgodne mornarice na jahti koja je zagrebačkim centrom prošetala u odličnoj odjevnoj kombinaciji, a u nju je ubacila čizme koje su pravi hit već nekoliko sezone. Fotografirao ju je naš Goran Čižmešija, a za Divu je ispričala nekoliko detalja o svom stilu.

- Ova kombinacija mi je prva pala pod ruku, taman sam prije dva dana došla sa broda. Osim zelene, volim još narančastu i žutu. Moja garderoba je uglavnom jednobojna, a preferiram ravnu obuću i štikle ne nosim - otkrila nam je Rea Tićak.

Jednostavnu i ležernu kombinaciju traper hlača i bijele majice nadopunila je crnom jaknom te zelenim detaljima zbog kojih nije mogla proći nezamijećeno. Mala zelena torbica istaknula se svojom bojom jer upravo je zelena jedna od hit boja ovoga proljeća, dok su čizme koje nosi popularne među Hrvaticama već nekoliko sezona.

Narančasta, plava, zelena... Jarke boje su in i ovoga proljeća, a mi vam donosimo najbolje komade iz popularnog dućana:

FOTO: Zara Teksturirani bustier top 29,95 EUR FOTO: Zara Suknja hlače s prorezom 25,95 EUR FOTO: Zara Mini haljina s prorezom 12,95 EUR FOTO: Zara Kardigan od strukiranog pletiva 39,95 EUR FOTO: Zara Lepršave hlače s naborima 29,95 EUR FOTO: Zara Kratko rezana bomber jakna 59,95 EUR FOTO: Zara Duga teksturirana suknja 45,95 EUR FOTO: Zara Culotte hlače 29,95 EUR FOTO: Zara Sako smoking stila s remenom 69,95 EUR FOTO: Zara Sako od pikea s preklopom 49,95 EUR

U ovakvoj kombinaciji ne viđamo je često: Matija Vuica u bež komadima plijenila poglede na špici
Chic i stajliš lepršave hlače obilježit će proljetnu sezonu; donosimo najbolje komade iz popularnog dućana
Važan korak za održivost u modi: Gucci izdao novi parfem prvi puta napravljen od recikliranog ugljika!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".