Nose se turbani!

Još otkako je do tada vječni neženja George Clooney odlučio stati pred oltar s prelijepom Amal Alamuddin bilo nam je jasno kako je u njoj nešto posebno, a sada nam je jasno i što!
Vidi originalni članak

 Amal Clooney i George Clooney jučer su se u Rimu susreli ni manje ni više nego s Papom. Mnogi bi ostali zbunjeni što odjenuti na ovako svečani i formalni događaj no da Amal je i ovog puta potvrdila status apsolutne kraljice elegancije i sofisticiranog te ženstvenog i poslovnog stila. Uz čipkanu crnu usku haljinu, crne salonke i neutralnu torbicu ona je odjenula - turban!

Ovaj neobični ali trendi modni dodatak, elegantnoj je kombinaciji komplementirao na sve prave načine te pokazao kako je i kod jednostavne kombinacije moguće napraviti trendi zaokret bez da se izgubi na eleganciji i svečanosti. Zaista je nemoguće ne voljeti Amal i njezin bezgrešni osjećaj za stil!

 Sličan turban i vi možete možete kupiti ovdje!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".