Nose se puf-vjetrovke, komad koji istovremeno jako grije i izgleda baš stajliš

Puf-vjetrovke s prošivenim detaljima savršeno se uklapaju u modnu filozofiju 2020. godine u kojoj vrijedi – udobnost prije svega
Vidi originalni članak

Da je netko rekao da će vjetrovke, popularne puf-jakne postati it komad nadolazeće zime, malo tko bi u to povjerovao. Ipak, cijela neobična kakva je, 2020. donijela je sa so - bom neke nove trendove u odijevanju, a među njima i vjetrovke, jedan od zaboravljenih komada koji, uostalom, najviše i asociraju na djetinjstvo kad je jedino bilo bitno da je toplo.

Godina 2020. ima novu “mantru”, što možemo vidjeti u novim kolekcijama dizajnerskih i high street dućana u kojima domin raju ležerni komadi predvođeni matchy-matchy trenirkama, pa se na prvo mjesto stavlja – udobnost. Vjetrovke se savršeno uklapaju u takvu cozy priču zahvaljujući svojoj toplini, mekanosti i udobnosti. Stvarno, što više ove zime (koju će mnogi provesti u radu od doma) i možemo poželjeti.

A kako je kombinirati? Jasno je da najbolje odgovara u sportske komade, no na primjeru street stylea i modnih pista možemo vidjeti da su postale dio svakodnevnih odjevnih kombinacija. I Vogue kaže kako je puf-jakna jedan od “it” komada nove sezone, nosimo ih, ali na drukčiji način nego do sad. Od ultradugačkih preko kratkih modela, onih u jarkih bojama i upečatljivih metalik modela pa do jakni koje će se svidjeti čak i minimalisticama, u zagasitim zemljanim tonovima – koji god model odabrali, puf jakne nose se uz traperice, haljine, suknje... Pa, zapravo, kombiniraju se sa svime, barem vodimo li se onim što su prikazala velika dizajnerska imena u svojim novim kolekcijama.

Moncler predlaže tipičan skijaški outfit, ali i na skijaškoj stazi treba biti stylish pa je žuta jakna super odabir s kojim je teško proći nezamijećeno. Iz Prade su u novoj kolekciji nešto decentniji model kombinirali sa suknjom i gumenim čizmama, što je spoj rezerviran za najodvažnije. Tu je i neizostavan remen u struku koji je toliko nespojiv s puf jaknom, no kad pogledamo kako su ga spretno iskombinirali, zapravo možemo reći da izgleda prilično cool...

Zara ide na minimalizam – siva jakna rezervirana je za minicu i džemper s patentnim zatvaračem, a oni najzimogrozniji, puf-prsluk mogu nositi uz klasičan kaput.

Ne znamo koliko će se trend puf-vjetrovki zadržati u ormaru, ali mnoge zasigurno veseli činjenica što je u dizajnerskim i high street kolekcijama široka ponuda jakni, koje ne samo da izgledaju bolje nego ikad, nego su uz to i iznimno tople, što ih čini jednim od najpoželjnijih komada u ormaru.

U galeriji pogledajte izbor najbolji puf-vjetrovki iz dizajnerske i high street ponude

H&M, 70 € H&M, 40 € Vince, Outnet, 508 € SYJO, Outnet, 520 € Moncler, Matchesfashionn, 1450 € MCQ, utnet, 356 € Max Mara, Matchesfashion, 775 € Khris Joy, Outnet, 795 € Jil Sander, Matchesfashion, 1290 € Ienki Ienki, Outnet, 663 € Army by Yves Salomon, Outnet, 664 € Adidas by Stella McCartney, Matchesfashion, 350 €

Stručnjaci pojašnjavaju: Što se događa za vrijeme beauty sleepa i kako izgleda idealna večernja rutina njege kože?
Ultra-visoke čizme do bedara i kombinezon: Prezgodna brend menadžerica super stil ima u malom prstu
Koža caruje u novoj sezoni: Najbolji kožni komadi iz dizajnerskih i high street dućana koji će začiniti svaki outfit

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".