Nose se kupaći kostimi s domaćim potpisom: Naglasak je na kvaliteti, a u ponudi su bikiniji, kukičani, jednodijelni...

Ako ste kupnju kupaćeg kostima ostavili za zadnji čas, pogledajte kakav se dizajn krije iza hrvatskih brendova badića.
Vidi originalni članak

Na plaži ili društvenim mrežama možda ste primijetili sve više badića iza kojih stoje domaći kreativci. Uz modne dizajnere, odlične modele kupaćih kostima ponudilo je i nekoliko domaćih influencerica, a iz godine u godinu oduševljavaju nas sve ljepšim, kvalitetnijim i efektnijim modelima. 

Ako ste kupnju kupaćeg kostima ostavili za zadnji čas, pogledajte kakav se dizajn krije iza hrvatskih brendova badića. Bez obzira na to tražite li jednodijelni ili bikini, preferirate li monokromatski izgled ili želite nešto efektnog uzorka, vjerujemo kako ćete u domaćem dizajnu pronaći idealan model s kojim ćete zablistati na odmoru. 

Peau

Mia Matić, manekenka i influencerica, s poslovnom partnericom Emom Pilić napravila je prošle godine pravi boom na domaćoj sceni kad je predstavila prvu kolekciju kupaćih kostima. I dok su prošlogodišnju kolekciju obilježili jednobojni badići, ovog su ljeta monokromatsku kolekciju obogatile s nekoliko novih boja te im dodale i par uzoraka retro prizvuka. Iz brenda kažu kako naglasak stavljaju na kvalitetnu izradu i detalje, a novom kolekcijom željele su izraziti divljenje ženskom tijelu. 

– Iako kreiramo vrlo izazovne bikinije, vrlo nam je bitno da se sve cure koje nose Peau dobro osjećaju u svojoj koži i na plaži. Ovi su badići kreirani za sve žene, neovisno o građi tijela i konfekcijskom broju, stoga nam je posebno drago da smo u novu kolekciju uklopile želje i ideje naših kupaca. Sigurne smo kako uz njih neće proći nezapaženo na plaži ove godine – rekla su Mia i Ema. 

A'marie

Dizajnerica Anamarija Brkić predstavila je samoodrživu kolekciju kupaćih kostima s idejom da se, svatko tko ih nosi, u njima osjeća opušteno, samopouzdano i lijepo. Pri izradi nove kolekcije Romance Tropical, dizajnerica i dalje podiže svijest o ekološkoj održivosti pa je ostala vjerna visokokvalitetnoj samoodrživoj tkanini. 

– Kupaći kostimi za mene su poseban izazov jer se fokusiram na osjećaj, ali i da dobro pristaju svim tipovima žena te da su one u njima prvenstveno najljepše sebi – rekla je dizajnerica i u novim modelima objedinila ljetne boje, jedinstven print i detalje zbog kojih ćete obožavati A'marie kupaće kostime. 

More beachwear

Iza brenda morskog imena stoje dizajnerice Diana Baketić i Matea Draganić. Osnovale su ga 2015. godine, nakon godina ljetovanja na Hvaru, a brend je inspiriran ljepotom mora, mediteranskom kulturom i mediteranskim načinom života. Rezultat su sofisticirani, jednostavni i visokokvalitetni kupaći kostimi za žene. 

Cijeli proces proizvodnje kupaćih kostima odvija se u Hrvatskoj, s najkvalitetnijim materijalima iz Francuske i Italije, navele su dizajnerice na stranici, a svaki od komada prodaje se zasebno pa ih je moguće međusobno kombinirati. U širokoj ponudi modela i boja svatko može pronaći idealan za sebe i zablistati na plaži ili na bazenu. 

Bosskini

Iza popularnog brenda kupaćih kostima stoji uspješna fitness influencerica i certificirana osobna trenerica Martina Boss. Bosskini u svojoj kolekciji nudi jednodijelne kupaće kostime i bikinije, a izbor boja je raznolik pa svatko može pronaći idealnu nijansu za sebe - bež, boja lavande, jarko ili nježno ružičasta, crna, boja pistacija, narančasta, smeđa...

Modeli se međusobno razlikuju i krojem gaćica i gornjeg dijela badića, a Martina Boss kroz brend Bosskini ponudila je i ostatak "opreme" za plažu poput ručnika i platnene torbe.

Lunilou

Sestre Izabel Kovačić i Ivana Andrijanić stoje iza poznatog modnog brenda Lunilou koji u svojoj ponudi, između ostalog, donosi i jednostavne, ali vrlo efektne kupaće kostime. Svakom svojom kolekcijom promoviraju održivost u modi, a kad govorimo o kupaćim kostimima, u ponudi imaju nekoliko modela koji će se posebno svidjeti minimalisticama.

Dvodijelni badići u plavoj i crnoj boji spajaju trendove i klasiku, a moguće je birati između klasičnog bikinija, gornjeg dijela s postavljenom žicom ili jednodijelnog kupaćeg kostima. Valja istaknuti kako je kao inspiracija za kreiranje badića poslužila ljepota glumice Brigitte Bardot pa neki od modela nose njezino ime. 

My Choice

Svestrana Lidija Lešić stoji iza brenda My Choice koji u svojoj ponudi, između ostalog, donosi i atraktivne jednodijelne i dvodijelne kupaće kostime. Badići se ističu izgledom jer su kukičani, a upravo su takvi komadi veliki ovosezonski hit i nose se na topovima, hlačicama, torbama... 

Lidija je brend pokrenula u svibnju 2018., a u dizajnu kombinira veliku strast prema modi te neizmjernu ljubav i nostalgiju za Slavonijom, što ju je i potaknulo da pokrene bend. Sve je počelo s nakitom, a s godinama je širila ponudu brenda. Za modele badića ističe kako su kompletno dizajnirani i ručno rađeni u Hrvatskoj, a za izradu samo jednog kostima potrebno je više od pet dana heklanja. Izrađeni su od kvalitetnog, savršeno rastezljivog konca za kupaće kostime. 

 

'Najviše kupujem po second handovima ili na buvljacima, a high street izbjegavam jer ne želim nositi stvari kakve drugi nose'

Besprijekorna elegancija kakvu ne viđamo često: Torba i sandale modni su klasici, a osmijeh najbolji modni dodatak

Netipičan izbor koji ne prolazi nezamijećeno: Natali Dizdar pojavila se u haljini koja se ističe zanimljivim detaljima

95-godišnja baka Luce završila u Vogueu: 'Nije rekla ni riječ na engleskom, no dočekala me raširenih ruku'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".