Nose se 'all white' outfiti! Pogledajte kako bijelu boju savršeno uklopiti u jesenske kombinacije

Bijela boja dominira ovojesenskim kombinacijama
Vidi originalni članak

I dok je nekada bijela boja pripadala ljetnim haljinama, proljetnim bluzama i gdjekojem zimskom džemperu, ove se godine nose 'all white' kombinacije, a čini se da to možemo zahvaliti pojavi fantastičnih bijelih čizmica koje su razbile stereotipe o tome da je bijela boja rezervirana samo za toplije dane. Promatrajući neke od stilskih ikona današnjice, ovaj nas trend baš raduje! 

Bijela boja oduvijek je bila najlakša za kombiniranje, a u ovom je slučaju bitno samo da joj dodate još bijelih odjevnih komada. Ako posjedujete i jedan par popularnih bijelih čizmica, kombinacija će biti dobitna. 

Bijele haljinice omiljeni su ljetni odjevni komad, no morate priznati da i u ovom midi pletenom jesenskom izdanju izgledaju neodoljivo. Kombinirati ih možete sa svakom obućom, a ova kombinacija s tenisicama pun je pogodak!

Zimi se često odlučujemo za tople bijele džempere, no ove ih se sezone odvažite iskombinirati s bijelim kratkim hlačicama ili suknjama. Za što god se odlučili, izgledat ćete fantastično!

 I predivna bijela odijela ove jeseni mogu naći svoje mjesto pod suncem, a uz zlatni nakit i nježne krem nijanse dobit ćete elegantnu kombinaciju s kojom ćete zablistati u svakoj prigodi. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".