Nose ih i cure u Zagrebu, a trendseterice su za njima lude: Ove dizajnerske čizme su rasprodane, no tu je njihova luđa verzija!

Potpisuje ih brend Ganni, a njihova je cijena vrtoglavo visoka - potrebno je izdvojtii 519 eura
Vidi originalni članak

Svake sezone barem jedan par čizama ukrade pozornost trendseterica. Prvo se to dogodilo s Chloe Rylee modelom koje su sve fashionistice dodale u svoje ormare, a sad je na red došao Ganni, odnosno njihove High Texas Boots. 

One dolaze u dvije verzije, crnoj i bijeloj, odnosno crnoj i ružičastoj. Na službenom web shopu brenda, prvi je model rasprodan, usprkos vrtoglavo visokoj cijeni od 519 eura pa je sad dostupan samo crno-ružičasti model. 

Cure ih nose u pravom kaubojskom ruhu pa ih jako hrabro kombiniraju s ružičastim traperom od glave do pete! 

Ovaj model isfurala je i Olja Vori koja ga je kombinirala skroz jednostavno - s čipkastom haljinom koju većina dama ima u ormaru. 

Uočili smo ih i na zagrebačkoj špici gdje ih je stylish ljepotica isfurala sa sivim trapericama i kariranim sakoom. 

Ako se odlučite dodai ovaj model u svoju kolekciju, požurite, vjerujemo kako će se brzo rasprodati s obzirom na to da je na web shopu trenutačno dostupna samo ova varijanta. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".