#nomakeup trend sve popularniji među Hrvaticama

Svi smo se navikli gledati ih pod teškom šminkom i svjetlom reflektora, no u zadnje se vrijeme sve više pojavljuju potpuno prirodne.
Vidi originalni članak

Jedni od najpopularnijih hashtagova na društvenim mrežama svakako su #nomakeup i #makeupfree. I dok je najveća zagovarateljica prirodnog izgleda pjevačica Alicia Keys koja se odlučila nenašminkana pojavljivati u javnosti, mnoge svjetske zvijezde nisu bile toliko hrabre pa su trend nenašminkanog lica pokazale isključivo na društvenim mrežama, a sve više poznatih Hrvatica odlučuje također za to. Fotografije prirodnog izlgeda popularne su osobito ljeti kad je koža preplanula, no i u zimskim se danima mnoge dame na to odlučuju. Ipak, moramo primijetiti da je rijetko koja dama u potpunosti bez šminke. Nađu se tu ekstenzije trepavica, popunjene obrve ili najbolji instagramski prijatelj, filter za fotografije. 

Antonija Blaće

Nina Badrić

Nikolina Ristović

Marijana Batinić

Nevena Rendeli

Ecija Ivušić

Anita Dujić

Nives Celzijus

Doris Pinčić Rogoznica

Nataša Janjić

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".