Nogometaši su na dočeku nosili puf-jaknu, dizajniranu za hladnoću i snijeg: Pronašli smo je u par trgovina, cijena joj je oko 1500 kuna

Izbor Vatrenih bila je duža varijanta parke, koja je trenutno dostupna u dva web shopa - europskom Ballzyju i na stranicama Sportvisiona.
Vidi originalni članak

U nedjelju navečer temperature u Zagrebu išle su do -3, no to nije spriječilo 80 tisuća ljudi da na glavnom zagrebačkom trgu dočekaju nogometne reprezentativce. Vatreni su se zagrebačkim ulicama vozili u otvorenom autobusu, a svi su bili odjeveni u istu jaknu, dugački Nike puf-model.

Iako zimski klasik, puf-jakne posebno su popularne zadnjih nekoliko sezona, podjednako i u muškoj i u ženskoj garderobi. Izbor Vatrenih bila je duža varijanta, dostupna u nekoliko trgovina, čija je cijena oko 1500 kuna. Parka, osim u crnoj, dolazi još u bež i maslinastoj nijansi, a pronašli smo je u nekoliko dućana.

Trenutno se nalazi na sniženju na europskom web shopu Ballzy pa umjesto 214 eura, koliko iznosi njezina redovna cijena, sada košta 150 eura. Jakna je dostupna u veličinama od S do 2XL.

Možete je kupiti i u Hrvatskoj - prodaje se u trgovinama SportVision po cijeni od 1519 kuna, a dostupna je u veličinama S, M, L i XL.

Jakna je opisana kao jakna u kojoj će osoba koja je nosi: biti ugrijana, biti suha i izgledati najbolje što može. Ima Storm-FIT zaštitu od svih vremenskih uvjeta, a ispuna jakne pomaže u održavanju topline pa je idealna i za hladne i za snježne vremenske uvjete. Dizajn je nadahnut Windrunner trkačkom jaknom iz 1978. godine koja je tad definirana jedinstvenim i jednostavnim dizajnom.

Reprezentativci su je nosili uz crne trenirke i zelene pletene kape.

Prosurfali smo web shopovima i pronašli slične jakne u dužim i kraćim varijantama

FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: Bershka FOTO: Adidas FOTO: Adidas

Strani mediji o dočeku: Hrvatska je div na svjetskim prvenstvima. Njihovoj gladi nema kraja

 

Vole ga i dermatolozi, a zbog njega su stopala glatka cijele godine: Isprobajte sastojak koji poboljšava teksturu kože

Igračke – tako posebne i drugačije s emocijom

Koje su manikure hit za kraj godine? Naglasak se stavlja na glamur i opojne nijanse

Bestseller za oporavak kose s više od 87 tisuća 'petica' na Amazonu: 'Potpuno je promijenio kvalitetu moje kose'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".