Nju ne možete promašiti: 'Malo sam Frida Kahlo, malo romantična, malo hipi i gipsy...'

Goretu Bošković fotografirao je naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Njen romantični styling odmah nam je zapeo za oko, a i priča iza komada koje nosi je odlična. 

Nosim šešir koji sam kupila na Hvaru, ruksak s Filipina, vintage bluzu koju sam dobila od prijateljice, suknju koju mi je sašila mama i sandale Bata. Svaki dan se sredim, kako mi dođe, u takvom stilu se sredim, svaki dan nešto drugo. Danas mi je došlo da budem ovakva retro ženstvena. Malo sam Frida Kahlo, malo sam romantična, malo sam hipi i gipsy, volim kombinirati stilove.

Kaže da ne prati trendove i da se voli igrati s modom. 

Volim kombinirati stilove iz prošlosti s današnjim trendovima. Smatram da sve što je super, to je već izmišljeno. Ponekad ubacim i neke životinjske uzorke, zašto ne, ne mora uvijek biti romantično i ženstveno. Moglo bi me se vidjeti i u nekom crnom strogom odijelu, iako bih prije odabrala odijelo u boji koje bih kombinirala sa šeširom.

Volim boje i jake uzorke, češće sam odjevena efektno nego diskretno, kaže Goreta.

Obzirom da sam dosta visoka, rjeđe nosim štikle, a od tenisica prolaze «starke», dok se u ovim modernim glomaznim tenisicama baš ne vidim. Ovaj pleteni šešir i ruksak su mi rezervirani za ljeto jer nisu baš za kišno razdoblje, dok zimi nosim vunene šešire i beretke. Volim sva pokrivala za glavu, beretke imam u svim bojama, kao i šešira i turbana. Kako su neke žene slabe na cipele, tako sam ja na pokrivala za glavu.

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".