Njima godine ništa ne mogu: Ove poznate osobe izgledaju nevjerojatno mladoliko i nakon 50-e!

Nekoliko poznatih osoba neprestano oduševljava svojim nevjerojatno mladolikim izgledom, unatoč godinama.
Vidi originalni članak

Brad Pitt zapalio je društvene mreže kada se pojavio na ovogodišnjem Wimbledonu izgledajući bolje nego ikad. Iako je 59-godišnji glumac oduvijek bio nazivan jednim od najzgodnijih muškaraca, njegov mladoliki izgled oduševio je mnoge. I on nije jedini koji izgleda nevjerojatno i nakon više od 20 godina karijere, a u nastavku vam donosimo poznate osobe kojima godine ništa ne mogu.

George Clooney (62), ime koje je sinonim za šarm, talent i bezvremensku karizmu, zarobio je srca publike diljem svijeta. Kao izvrstan glumac, redatelj, producent i humanitarac, Clooney je ostavio neizbrisiv trag u filmskoj industriji. Unatoč svojim godinama, on i dalje odiše vječnom privlačnošću koja je učvrstila njegov status jednog od najomiljenijih muškaraca Hollywooda.

John Stamos (59) desetljećima osvaja publiku svojim talentom, dobrim izgledom i neosporivim šarmom. Od njegove revolucionarne uloge ujaka Jesseja u hit sitcomu "Puna kuća" do njegove impresivne karijere na televiziji i glazbi, Stamos je oduvijek bio glumac koji je lomio srca na malim ekranima. 

Nikada nije bio sramežljiv u pogledu svoje ljubavi prema ljepoti. Za početak, njegova je kosa još uvijek puna i besprijekorna kao u trenutku kada je glumio u Punoj kući. Slično kao i njegova kosa, glumčeva porculanska koža također je ostala netaknuta kroz godine.

Robert Downey Jr., 58-godišnji je glumac koji je ponajprije poznat po svojoj ulozi Iron Mana u serijalima Marvel, ali i prema nevjerojatnoj transformaciji tijekom godina. Kao mladić borio se s ovisnošću, ali uspio pobijediti u toj borbi i postati jedan od uspješnijih glumaca današnjice. I danas, Downey se smatra jednim od zgodnijih muškaraca u Hollywoodu, a njegov mladolik izgled samo pridodaju toj činjenici.

Idris Elba (50), glumac poznat po svojim zadivljujućim izvedbama i neporecivoj karizmi, također posjeduje izvanredan osjećaj za stil koji ga izdvaja kao modnu ikonu. Sa svojim upečatljivim izgledom i urođenim osjećajem samopouzdanja, Elba bez napora odiše daškom elegancije i sofisticiranosti na crvenom tepihu i izvan njega. Kako godine prolaze, Elba nastavlja prkositi učincima vremena, ostavljajući mnoge zadivljene njegovim mladolikim izgledom i zadivljujućom aurom. Često opisivan da stari kao dobro vino, Elba je učvrstio svoj status bezvremenske ikone u filmskoj industriji.

Angelina Jolie (48) glumica je koja je oduvijek bila hvaljena zbog svoje ljepote i nevjerojatnih crta lica. Jolieina vječna ljepota često se pripisuje njezinim blistavim crtama lica, besprijekornom tenu i upečatljivom fizičkom izgledu.

Reese Witherspoon (46) tijekom godina zadržala je nevjerojatno mladolik izgled, ostavljajući mnoge zadivljene njezinim izgledom koji prkosi godinama i bezvremenskom gracioznošću. Witherspoonin modni odabir dodatno naglašava njezinu mladenačku i živahnu osobu. Bez obzira nosi li se u chic haljini na crvenom tepihu ili prihvaća ležeran, ali sofisticiran ulični stil, bez napora odiše samopouzdanjem i modernom elegancijom. 

Bezvremenska ljepota Salme Hayek (56) često se pripisuje njezinim blistavim crtama lica, besprijekornom tenu i upečatljivom fizičkom izgledu. Čini se da njezine zadivljujuće oči, raskošna kosa i upečatljiva figura prkose učincima vremena, odražavajući njezinu predanost brizi o sebi i zdravom načinu života.

Sandra Bullock (58) poznata je po svojoj glumačkoj karijeri, ali i prirodnoj ljepoti koja ju prati već godinama. I dalje se smatra jednom od ljepših glumica, a njezin mladolik izgled samo to potvrđuje.

Osim hollywoodskih glumaca i glumica, i u Hrvatskoj možemo pronaći nekoliko poznatih osoba čiji izgled prkosi vremenu. Jedna od njih je hrvatska pjevačica Sanja Doležal. Proslavila se kao pjevačica u grupi Novi fosili, ali i u 60-oj godini izgleda nevjerojatno kao i prvog dana kada je započela svoju karijeru.

Tu je i Sanja Vejnović, hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica. Jedna je od naših najuspješnijih glumica, a 2012. je godine završila na svjetskoj listi najljepših glumica starijih od 40 godina. I danas sa 61 godinom i dalje plijeni svojom pojavom i elegancijom, a njezin mladolik izgled privlači pažnju.

Zgodne sestre super stil imaju u malom prstu: 'Da živimo zajedno, vjerojatno bismo razmjenjivale odjeću'
Lijepa ekonomistica uz kratke hlačice nosi upečatljive natikače koje trendseterice obožavaju već nekoliko sezona
Što je to teorija boje ruža za usne? Vizažistice objašnjavaju kako odabrati savršenu nijansu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".