Njih dvoje su baš zgodan par: On u Zari od glave do pete, a ona kaže kako u "ništa više ne stane"

Naš Goran Čižmešija fotkao je jedan odličan par!
Vidi originalni članak

Andreja Zrilić i Dino Martinović su marketing menadžeri, a na povratku s tržnice ulovio ih je naš Goran Čižmešija, a sami su rekli kako se vidi gdje su bili - po sadržaju koji viri iz ruksaka!

Dino nosi Zaru od glave do pete, a takvu je kombinaciju odabrao jer je vani hladno i samo šest stupnjeva. Andreja je baš divna trudnica, a odabrala je komade iz omiljenih high street trgovina, Zare i Manga. Andreja je rekla, ali i nasmijala nas:

U ništa više ne stanem, pa sam odjenula tajice i prebacila kaput. Baš smo radili inventuru ormara u šta stanem još ovih mjesec dana. Mislim da ću isti stil zadržati i kad dođe beba, teško da ću početi nositi trendi boje i uzorke kakvi se nose na zagrebačkoj špici.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".