Njih dvije krenule su u shopping, a svojom pojavom oduševile su sve na Cvjetnom trgu!

U šetnji zagrebačkim ulicama fotografirao ih je naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Mateja Vukmirović je glasnogovornica Stranke rada i solidarnosti, a Ivančica Blažanin, voditeljica ljudskih resursa Znanje d.o.o. Zbog posla se ne viđaju često, pa na najbolji mogući način iskorištavaju zajedničko vrijeme. 

Frendice smo i zbog posla se nažalost rijetko vidimo, pa je ovo lijepo vrijeme bila idealna prilika za druženje i zajednički šoping.

Nosim naočale Fendi i kombinaciju iz Zare. Volim nositi bijelo i svijetle pastelne boje jer mislim da bolje pristaju uz tamnu boju kose i više dolazi do izražaja moj karakter, u tim bojama se najbolje osjećam. Često svoje kombinacije upotpunim zlatnim nakitom i torbicama sa zlatnim detaljima. Tamne boje nosim samo u poslovnim prigodama, pa u slobodno vrijeme to kompenziram sa svjetlima., rekla je Matea

Njena prijateljica obožava duge haljine, pa i sada nosi jednu.

Nosim naočale Tom Ford, haljinu Zara i torbu Michael Kors. Volim dugačke haljine, šarenilo i cvijeće, a to pristaje i uz moje ime, pa i s odijevanjem procvjetam s dolaskom proljeća. Moj poslovni izgled se ne razlikuje previše od privatnog.

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".