Njezinu torbicu trendseterice obožavaju, no cipele se neće svima svidjeti!

S ovakvim modnim dodacima stvarno nije mogla proći nezamijećeno!
Vidi originalni članak

Zgodna plavuša sa špice gradom je prošetala u kombinaciji koja je sastavljena od jednostavnih komada, a upotpunjena statement detaljima.

Komad koji odmah krade pažnju je njezina genijalna crvena jakna s kojom se definitivno ne može proći nezamijećeno! Kombinirala ju je s bijelom majicom i skinny hlačama, a prave zvijezde njezinog stylinga ipak su bili modni dodaci. 

Odlučila se za dizajnersku torbicu sa Saint Laurent potpisom u klasičnoj, crnoj boji. Ova torba pravi je klasik u ormaru jer je svevremenskog dizajna, a može se nositi u različitim prigodama. Look je zaokružila genijalnim slingback cipelama s midi petom - to je jedan od onih modela koje volite ili ne, a ona ih je stvarno dobro uklopila u ostatak odjevne kombinacije.  

 

Napokon je procvjetala najljepša magnolija u Zagrebu 🌸 Tomislavac sad službeno postaje mjesto najljepših fotki na Instagramu! 😉

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".