Njezinoj odjevnoj kombinaciji nećete pronaći manu: Savršeno joj pristaje poslovna elegancija!

Oduševili smo se stajlingom u kojem su siva i bijela boja poslužile kao super 'baza' garderobi koju je Nena nadopunila upečatljivim komadima
Vidi originalni članak

Siva i bijela boja klasika su u ormaru, a kad im se doda nijansa genijalne svijetlo smeđe, dobije se savršena paleta boja koja baš dobro pristaje Neni Muscatelli, našoj sugovornici čijoj odjevnoj kombinaciji ne možemo pronaći manu. Naš fotograf Goran Čižmešija uhvatio je super stajling za prijelazno razdoblje jer je pokazala super modnu ideju kojom ćemo se inspirirati.

- Ovo mi je poslovna kombinacija. Na poslu moramo biti poslovno casual, a tu uvijek spadaju neutralne boje. Inače i privatno volim nositi sakoe, pa se dobro poklopilo da ih moram nositi i na posao. U slobodno vrijeme nosim i žive boje, hudice i tenisice - ispričala je osobna bankarica u RBA.

Kombinacija svjetlog balonera i sivog sakoa donose dozu elegancije u svaku kombinaciju, a s klasičnim modelima nikada nećete pogriješiti. Nena ih je uparila s bazičnom bijelom majicom, modelom koji je sjajan dodatak proljetnoj garderobi, a kombinacija mom jeans traperica i jednosavne majice super su 'baza' kombinacije za igranje efektnim komadima.

Tako je modno osviještena Nena kombinaciji dodala i čizme u sličnoj nijansi, čime je stvorila elegantnu kombinaciju koja ne prolazi nezamijećeno. 

Oskari 2024. su nam pred vratima, a mi smo se prisjetili najboljih izdanja u posljednjih 20 godina:

FOTO: Bestimage/Pixsell Zendaya u Valentinu, 2022. FOTO: Abaca/Pixsell Gemma Chan u Valentinu, 2019. FOTO: WENN/Pixsell Natalie Portman u Dioru, 2020. FOTO: PictureLux/Pixsell Regina King u Louis Vuittonu, 2021. FOTO: Best Image/Pixsell Uma Thurman u Bottegi Veneti, 2022. FOTO: DPA/Pixsell Marion Cotillard u Jean Paul Gaultier, 2008. FOTO: DPA/Pixsell Cate Blanchett u Givenchy Couture, 2011. FOTO: Press Association/Pixsell Lupita Nyong’o u Pradi, 2022. FOTO: Abaca/Pixsell Tessa Thompson u Chanel Couture, 2019. FOTO: DPA/Pixsell Gwyneth Paltrow u Tomu Fordu, 2012. FOTO: Bestimage/Pixsell Kirsten Dunst u Christianu Lacroixu, 2022. FOTO: Press Association/Pixsell Zendaya u Valentinu, 2021. FOTO: Press Association/Pixsell Jennifer Lawrence u Christian Dior Couture, 2013. FOTO: Press Association/Pixsell Amanda Seyfried u Giorgio Armani, 2021. FOTO: DPA/Pixsell Janelle Monáe u Ralph Lauren, 2020. FOTO: Abaca/Pixsell Billy Porter u Christian Siriano, 2019. FOTO: Vantage News/Pixsell FOTO: Press Association/Pixsell Viola Davis u Armani Privé, 2017. FOTO: Press Association/Pixsell Halle Berry u Elie Saab, 2002. FOTO: Press Association/Pixsell Michelle Williams u Veri Wang, 2006. FOTO: Press Association/Pixsell Reese Witherspoon u vintage Christian Dior, 2006. FOTO: PictureLux/Pixsell Alicia Vikander u Louisu Vuittonu, 2016. FOTO: Press Association/Pixsell Tilda Swinton u Lanvinu, 2009. FOTO: DPA/Pixsell Jennifer Lawrence u Calvinu Kleinu, 2011. FOTO: DPA/Pixsell Michelle Williams u Louisu Vuittonu, 2012.

*Članak je izvorno objavljen u ožujku 2023.

 

Mama i kći stoje iza Miko Fashiona: Dizajniraju prekrasne unikatne torbe s motivima Šokice i Šokca

Marina Opačak Bilić jedna je od najbolje odjevenih zastupnica: Donosimo pregled njezinih najchic kombinacija

U odličnom kariranom odijelu plijenila poglede: 'Neobično je za mene da sam u bojama'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".