Njezinoj kombinaciji ne možemo pronaći zamjerku: 'Imam puno šešira u raznim bojama - ljeti nosim slamnate, a zimi vunene'

Bijela boja i pastelne nijanse tako joj dobro pristaju, a njezin je outfit izvrsna inspiracija za prijelazno razdoblje.
Vidi originalni članak

Da bijeli i svijetli tonovi nisu rezervirani isključivo za ljeto, pokazala je prekrasna brineta sa zagrebačke špice koja je, s osmijehom od uha do uha, pozirala našem Goranu Čižmešiji. Prisjetili smo se njezinog stajlinga iz proljeća prošle godine kad nas je oduševila jednostavnošću i načinom na koji nosi bijelu boju i pastelne nijanse, a da ne izgledaju nimalo monotono.

Karla Ivanković studentica je informatike koja je otkrila kako najčešće nosi bijelo ili nude nijanse, dok tamno bira za večernje prigode. 

- Od uzoraka ponekad nosim samo karirano. Imam puno šešira u raznim bojama - ljeti nosim slamnate, a zimi vunene - otkrila je Karla. 

Bijele komade Karla je osvježila odličnim bež gležnjačama i šeširom u istoj nijansi. 

Karla nosi jedan od najvećih proljetnih trendova, bijele traperice - dugo su vremena bile zaboravljene, no prije nekoliko sezona vratile su se u velikom stilu i sad bijeli jeans možemo pronaći u različitim modelima, od skinnyja preko mom jeansa pa do baggy modela kakvog nosi zgodna Karla. 

Cipele na ravnu petu koje će zaokružiti svaki outfit i dodati vam dozu chica:

FOTO: Zara Ukrašene špagerice 29,95 EUR FOTO: Zara Mokasinke sa životinjskim uzorkom 49,95 EUR FOTO: Zara Kombinirane espadrile na vezanje 29,95 EUR FOTO: Zara Ukrašene špagerice 29,95 EUR FOTO: Zara Mokasinke od brušene kože s kopčom 39,95 EUR FOTO: Zara Kožne mokasinke 39,95 EUR FOTO: Zara Kožne mokasinke 39,95 EUR FOTO: Zara Ravne cipele s otvorenom petom 17,99 EUR FOTO: Zara Ravne cipele otvorene pete od rafije 29,95 EUR FOTO: Zara Kožne balerinke s otvorenom petom i volanima 35,95 EUR FOTO: Zara Metalizirane mekane kožne mokasinke s kopčom 45,95 EUR FOTO: Zara Mokasinke s kićankama 29,95 EUR FOTO: Zara Ravne cipele s otvorenom petom i ukrasom 35,95 EUR FOTO: Zara Kožne mokasinke s otvorenom petom 35,95 EUR FOTO: Zara Traper špagerice 29,95 EUR

Lice vam je suho? Dermatologinja otkriva zašto je hidratantna krema ključna i koja je najbolja za svaki tip kože
U subotu, 10. lipnja, uz Divu i Večernji list poklanjamo tester Baldessarini Bella Absolu parfema
'Crno - bijele kombinacije volim i inače, ljeti najviše nosim bijelu uz neke detalje u bojama'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".