Njezina ženstvenost, elegancija i izgled vječne djevojčice aduti su koji brzo razoružaju i najžešće kritičare

Lejla Filipović, nekadašnja Miss Hrvatske, a danas poduzetnica, živi modu pa rijetko griješi u izboru outfita te zbog toga obožavamo njezin stil!
Vidi originalni članak

Ženstvenost, elegancija i izgled djevojčice - kad bi se morao opisati izgled i stil Lejle Filipović, vjerujem da bi većina odgovorila upravo s ova tri epiteta. Bivša miss Hrvatske i uspješna poduzetnica te vlasnica modnog butika doslovno živi modu i ona joj je u krvi, a to se najbolje vidi na njezinim odjevnim kombinacijama koje su uvijek besprijekorne. Zbog vitke figure pristaju joj različite odjevne kombinacije, no njezin prvi izbor upravo su one prave damske - suknje, haljine, volani i čipka. Ipak, često puta naglašava da su elegancija i profinjenost rezervirane za večernja druženja, dok dnevne obveze najradije ispunjava u tenisicama ili čizmama bez pete jer joj je udobnost na prvome mjestu.

S obzirom da je modom okružena, zna što se trenutno nosi, no radije ostaje vjerna klasici, a tek poneki trendi komad s lakoćom uklopi u svoj već postojeći stil. Međutim, iz njezinih će kombinacija uvijek izvirivati doza ženstvenosti, makar i u detaljima. Često je možemo vidjeti u odjevnim komadima iz high street trgovina, a kao ni trendovima, ne robuje skupim etiketama, već joj je važno osjećati se dobro u onome što nosi i biti "svoja". Ipak u opisu joj je posla pratiti rad dizajnera, a cijeni hrvatski dizajn pa je često možemo vidjeti u odjeći s domaćim potpisom. Jedan od dražih joj je brend Lei Lou Aleksandre Dojčinović čije haljine kao da su rađene za Lejlu glamurozne, ženstvene i elegantne pa nije ni čudno što je često viđamo baš tom dizajnu.

Njezinom djevojačkom izgledu pridonosi i frizura koju, za razliku od mnogih žena, mijenja bez ustručavanja jer je svjesna da kosa raste. Stoga, nedavno se odlučila za šiške i svijetliju nijansu kose ošišavši se na popularni bob, a time je samo dodatno naglasila svoje lijepo lice. No, sve što nosi upotpuni zaraznim osmijehom pa se, ako i dođe do njega, modni gaf vrlo brzo zaboravi.

Volani, baršun, bordo boja... Lejla je pokazala kako vrlo dobro zna koji su ovosezonski trendovi, ali ih isto tako da ih zna iznijeti na sebi svojstven način. Bordo čizme iznad koljena i čizme s efektom zmijske kože ukombinirala je s bijelom haljinom zanimljivih volana s potpisom Krie designa, a sve upotpunila uvijek trendi ružem boje vina.

Čini nam se da je bordo jedna od Lejlinih omiljenih boja jer je vrlo često nosi. Ni nju nije zaobišao trend sezone, cipele s upečatljivom petom, pa ih je hrabro kombinirala sa suknjom s printom i cipelama i torbicom u istoj boji. Niska pundža na ovu ženstvenu kombinaciju pun je pogodak.

I jednostavni krojevi Lejli izvrno odgovaraju. Zna koja su pravila odijevanja pa uz dekolte nosi haljinu dužine ispod koljena, a slijedeći pravilo "Manje je više" kombinira neutralne cipele uz statement haljinu sa šljokicama. Dodatnu dozu ženstvenosti daje ruž u jarkoj rozoj boji, a notu klasike elegantne kovrče na stranu.

Da joj ne pristaje samo elegancija, nego i ležerne kombinacije, često pokazuje na opuštenim druženjima ili u šetnji gradom. Povratnički hit, trapezice, odlično je kombinirala s torbom i čizmama boje konjaka te sve upotpunila košuljom i kaputom zemljanih tonova. Međutim, dozu originalnosti i ženstvenosti dodala je raskošnom krunom s domaćim potpisom

S obzirom da liniju tijela s kojom može nositi i najuže haljine, ovakva se kreacija ne čini kao najsretniji izbor. (Pre)širok gornji dio predstavlja kontrast vitkim nogama, a, iako su suprotnosti često dobrodošle, Lejli bi definitivno bolje pristajala haljina pripijena uz tijelo.

Težak je zadatak pronaći Lejlinu lošu odjevnu kombinaciju pa u moru elegantnih izdanja valja izabrati jednostavno one - lošije. Styling u kojem je spojila suknju neobičnog printa s bež majicom na volane te modne dodatke u maslinastoj boji nije najbolje rješenje jer nam se čini da joj jarkije boje bolje pristaju.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".