Njezina je kombinacija kao stvorena za sunčane jesenske dane: U jednom je outfitu spojila nekoliko trendova

Odabrala je trapezice s prorezom i kombinirala ih uz bluzu s puf-rukavima, a posebno nam se svidio prsluk pepita uzorka koji je odlično osvježio cijeli stajling.
Vidi originalni članak

Iako je jesen rezervirana za tamnije boje, svijetle, pastelne boje odličan su izbor za rasvjetliti tmurne dane, a kako ih nositi jako dobro zna Eva Goluža. Ona je studentica primijenjene matematike čije smo se kombinacije iz svibnja prošle godine rado prisjetili jer je super inspiracija i za ovu jesen. Naš fotograf Goran Čižmešija tada ju je fotografirao u kombinaciji koja je odličan spoj nekoliko modnih trendova, a i dalje ima klasičan prizvuk. 

- Idem s posla naći se s prijateljicom na kavi. Bijelo sam odabrala jer je sunčano i toplo, a bijelu boju najviše nosim u proljeće i ljeto. Kad nosim uzorke, pazim da to nije pretjerano - rekla nam je tada Eva. 

Eva je u svoj stajling uklopila nekoliko trendova koji nas prate i ove sezone. Tako je odabrala trapezice s prorezom i kombinirala ih uz bluzu s puf-rukavima, a posebno nam se svidio prsluk pepita uzorka koji je odlično osvježio cijeli stajling. Pepita uzorak jedan je od svevremenskih printeva pa daje dozu klasike kombinaciji, a i dalje izgleda vrlo moderno.

Odabrala je i trendi modne dodatke - sunčane naočale mačkastih okvira veliki su jesenski hit, a sve je zaokružila dizajnerskom torbicom koja se mnogim damama nalazi na listi modnih želja. 

U galeriji pogledajte što se sve ovog rujna nosi na zagrebačkim ulicama:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Visoke čizme i dalje su it; izdvojili smo najbolje komade iz ovosezonske ponude
U novoj jesenskoj sezoni svi traže 'maxi bob' jer odašilje šarmom i pritajenim luksuzom
Prevladavaju crna boja, prozirnost i odvažnost: Evo što poznati nose na Tjednu mode u Parizu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".