Njezina je haljina jedna od najefektnijih na špici: 'Lijep je dan, pa sam se odlučila za veselu zelenu'

Anja Sesar mnogo je puta bila gošće naše modne rubrike, a pred objektiv našeg Gorana Čižmešije sad je stala u šarenom, proljetnom izdanju
Vidi originalni članak

Volite li boje, pogotovo jarke boje poput zelene, onda ćete u stajlingu zvijezde naše street style rubrike, pronaći inspiraciju za svoje proljetne kombinacije. Njezino je ime Anja Sesar, doktorica je dentalne medicine i već nas je mnogo puta "počastila" svojim odličnim modnim izdanjima.

Svaki put kad bi stala pred objektiv našeg fotografa Gorana Čižmešije, uslijedile bi pozitivne reakcije, a ovaj odabir jedan je od onih koji zaslužuju čistu stilsku peticu. Fotografija je nastala prošlog proljeća, a mi se odlične kombinacije prisjećamo i ove godine kao inspiracije za hladnije proljetne dane.

- Lijep je dan pa sam se odlučila za veselu zelenu koja mi je jedna od omiljenih boja, no volim i sve ostale boje - ispričala je za Divu Anja, u čijim kombinacijama baš nikad ne nedostaje boja. 

Za proljetni je dan efektnu prugastu haljinu kombinirala uz popularne gležnjače od antilopa i dizajnerskom torbicom, no zvijezda kombinacije bio je genijalan zeleni kaput. Model sa zlatnim gumbima jedan je od onih u kojima se ne može proći nezamijećeno, a do izražaja dolazi u proljetnim danima kad uživamo u raskošnim bojama. Odabrala je color block pa je outfit upotpunila ružem boje fuksije koji je izvrsno zaokružio cijeli stajling.

U galeriji pogledajte što se ovih dana nosi na zagrebačkim ulicama:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Dobro odijelo hit je proljetne garderobe: Zgodna crnka odlično ga kombinira s tenisicama!
Umjesto klasičnog sakoa, odaberite prsluk: Nosi dozu elegancije i izgleda baš chic
Na Asosu ima odlične kozmetike! Evo na koje proizvode treba obratiti pozornost, pogotovo kad su na sniženju

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".