Njezina dizajnerska torbica jedan je od klasika u ormaru, a ona ju nosi izvrsno!

Logomanija se ponovno vratila u modu pa je Louis Vuitton torba pravi izbor
Vidi originalni članak

Za neke se odjevne komade i modne dodatke jednostavno zna da je u njih dobro i isplativo uložiti. Na tom popisu svakako se nalaze i Louis Vuitton torbe, bez obzira na to o kojem se modelu radi.

Nama se svidjela ona koju je isfurala dama s Cvjetnog trga. Ona se odlučila za crossbody model koji je idealan za kavu ili ručak u gradu jer odlično osvježi styling. Ostatak kombinacije bio je ležeran: sive traperice kombinirala je uz maslinasto zelenu parku i Isabel Marant tenisice na petu od kojih trendseterice jednsotavno ne odustaju, bez obzira na to koliko se polemika vodi o njima. Sve je zaokružila trendi mačkastim naočalama koje su dale dozu elegancije cijeloj kombinaciji. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".