Njezina će vam kombinacija uljepšati petak! Divna Matea odlično nosi kombinaciju ružičaste i plave

U ožujku prošle godine naš je Goran Čižmešija fotografirao divnu Mateu koja bojama prkosi zimskom sivilu
Vidi originalni članak

Protiv zimskog sivila najbolje se boriti bojama, a to jako dobro zna Matea Miljan Rafaj, vlasnica agencije za digitalni marketing i influencerica, koja nas svakodnevno oduševljavava svojim kombinacijama i super modnim videima. Goran Čižmešija fotografirao ju je u ožujku prošle godine na zagrebačkoj špici, a svidjelo nam se kako je Matea tada kombinirala prave proljetne boje, ružičastu i plavu.

- Ovom sam kombinacijom htjela razbiti sivo vrijeme, a kako volim boje, njima iskazujem i svoje raspoloženje.Slučajno se ovog puta potrefilo da nemam niti jedan uzorak jer ih inače nosim - rekla je Matea.

Kombinaciju efektne ružičaste i plave "smirila" je klasičnim komadima pa je odabrala cool traperice, bijelu košulju i tenisice, a sve upotpunila smeđom torbicom. 

Matea je tada ispričala i da rijetko nosi crnu boju, već su efektne i upečatljive boje njezin izbor tijekom cijele godine. Posebno nam se svidjelo kako je Matea u kombinaciju ubacila sako baby plave boje. Ta će boja definitivno vladati ovim proljećem, a ako je i sami volite, zavirite u galeriju gdje smo izdvojili najljepše komade i modne dodatke u toj divnoj nijansi.

Veronica Beard, Outnet,162 eura Tod’s, Outnet, 279 eura Reformation, net-a-porter.com, 185 eura Prada, net-a-porter.com, 580 eura Orton, net-a-porter.com, 270 eura Mr by Man Repeller, Outnet, 162 eura Moncler Ganius, net-a-porter.com, 995 eura Maje, Outnet, 139 eura Maison Margiela, net-a-porter.com, 195 eura Holzweiler, net-aporter.com, 90 eura H&M, 35 eura H&M, 30 eura H&M, 15 eura Camilla, Outnet, 364 eura

Djevojka na primjeru tosta pokazala zašto baš uvijek treba koristiti proizvode za zaštitu kose od topline

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

CeraVe od danas dostupan i u Hrvatskoj: Pristupačan brend s kvalitetnim proizvodima koji je hit na TikToku
Super odjevena ekonomistica nosi neobične čizme koje su mnogima bile na popisu želja, a 'podignu' svaki stajling
Jedna od najbolje odjevenih zastupnica odlično nosi crno od glave do pete, nosi suknju koja je hit već sezonama
Pripijene kožne hlače izgledaju fantastično u kombinaciji s čizmama koje svoje mjesto trebaju naći u svakom ormaru

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".