Njezina će torbica biti jedan od najvećih hitova u 2018. godini, a mi znamo gdje je kupiti

Ovakva će torbica osvježiti svaku odjevnu kombinaciju!
Vidi originalni članak

Jednostavne kombinacije upotpunjene zanimljivim detaljima i jarkim bojama odličan su izbor za svaki dan, a to jako dobro zna ova lijepa brineta sa zagrebačkog Cvjetnog trga koja je gradom prošetala u odličnom stylingu za svaki dan.

Kombinirala je skinny traperice s jednostavnim džemperom, a ključ za stylish outfit nalazio se u detaljima - kaput crvenkaste boje kombinirala je s odličnim gležnjačama na vezanje, no sve je poglede ukrala njezina torbica, a mi znamo gdje je kupiti!

Torbicu poput njezine pronašli smo u Zari, a napravljena je od raznobojne tkanine te upotpunjena perlicama i resicama. Nažalost, ne nalazi se na sniženju, a njezina je trenutačna cijena 299 kuna. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".