Njezin stil volimo, a sad je pokazala kako se nose hit kožne hlače. Kupila ih je u - second handu!

Nedavno smo se prisjetili Sandrine super kombinacije mini-haljine i glomaznih čizama, a ovog je puta red došaona stajling u kojem glavnu riječ vode efektne hlače
Vidi originalni članak

Sandra Attias PR je menadžerica izvrsnog stila kojim se rado inspiriramo - nedavno smo se prisjetili stajlinga kad je odlično kombinirala mini-haljinu i glomazne čizme, a ovog puta je red došao na još jednu savršenu kombinaciju za prijelazno razdoblje. Prošle je jeseni rado stala pred objektiv našeg fotografa Gorana Čižmešije i pozirala u stajlingu kojim dominiraju zemljane boje. 

- Volim sve nijanse bež i smeđe boje, a volim i second hand robu poput ovih kožnih hlača. Nemam puno kožne odjeće, a tih par komada koje imam su baš kvalitetni i iz second hand trgovine - ispričala je tada Sandra koja je genijalne hlače boje vina kombinirala s beđ komadima - basic majicom, sakoom od samta i cool kožnom kapom kakvima se trendseterice rado vraćaju svake jeseni. 

Outfit je upotpunila velikom torbom u koju stane sve potrebno za svakodnevne obveze, a nama se svidio odabir tenisica za ovaj izvrstan jesenski outfit. 

Sandra je ispričala kako ponekad kupuje i u second hand dućanima, a i sami smo ovog ljeta zavirili u ponudu jedne od trgovina s rabljenom odjećom. Tada smo bili u potrazi za odjećom za plažu, ljetne izlaske i odlaske na posao, a što smo sve pronašli i je li riječ o modnim pogocima ili promašajima pogledajte u videu u nastavku. 

 

Vojvotkinja Kate prošetala u tenisicama: Evo koje brendove preferira, svi su dostupni i kod nas

Traperice poput njezinih sada viđamo u svim dućanima: Imaju efektan detalj, a i lako se stiliziraju

Jeste li već isprobali Zarine parfeme koji su "dupe" dizajnerskih mirisa, no mnogo pristupačniji?

'Pratim trendove, volim drugačije stvari i nikad ne bih odjenula nešto dosadno' - kaže stjuardesa koja zna što je in

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".