Njezin stil nije uobičajen, no zbilja mu je teško pronaći manu

Nitko neobične komade ne nosi tako dobro poput nje!
Vidi originalni članak

Mlada glumica Petra Kurtela uskoro će po prvi put postati majka, a mi se ne možemo zasititi njezinog trudničkog stila. I u visokom stupnju trudnoće izgleda fenomenalno, no to nije ništa čudno, s obzirom na činjenicu da nas je Petra uvijek oduševljavala svojim kombinacijama koje su bile jednostavne, no istovremeno vrlo upečatljive!

Petra je među prvima isfurala čizme iznad koljena, no potpuno ih je prilagodila vlastitom stilu pa je, umjesto klasičnih crnih ili smeđih, odabrala one u crvenoj boji koje su cijeloj kombinaciji dale poseban pečat - toliko da joj nisu bili potrebni nikakvi modni detalji kako bi bila primijećena.

Volimo "recikliranje" odjevnih komada, a mlada je glumica sjajna u tome - traper haljinu koju je prethodno nosila u jesenskoj varijanti, ovog je puta odabrala za jedan ljetni događaj i pokazala kako kvalitetna haljina može odlično izgledati u različitim prigodama, samo je potrebno promijeniti modne dodatke!

Osim haljine, Petra nam je pokazala kako i iste čizme savršeno funkcioniraju u različitim kombinacijama. Naime, glumica je odjenula ono što mnoge izbjegavaju - čizme iznad koljena uparila je s midi suknjom visokoga struka, kojeg je dodatno naglasila remenom. Umjesto modnih detalja, odlučila je boju dolčevite kombinirati prema čizmama i postigla je vrlo upečatljiv outfit vodeći se idejom "manje je više". 

Kad prigoda zahtijeva poseban dress code, Petra najčešće bira različite varijante čipke. Zahvaljujući svojoj vitkoj figuri, može odjenuti što poželi pa čipkasta suknja s prozirnim dijelovima na njoj izgleda odlično. Budući da je suknja iznimno upečatljiva, ostali su komadi "smirili" kombinaciju - bijela košulja vječni je klasik u ormaru, a torbica i salonke u puderasto rozoj boji odlično su zaokružile styling.

Petrine trudničke kombinacije jednostavno su neodoljive. S kombinacijom bijele i crne nikad se ne može pogriješiti, a posebno nam se sviđa kako je glumica obuću prilagodila svojem trudničkom stanju pa je odustala od visokih peta i dokazala nam da je dobro izabrane balerinke odlično izgledaju u elegantnim izdanjima.

Široke i lagane haljine najbolji su ženski saveznik u trudnoći, a Petra zna kako je njima potrebno jako malo da izgledaju neodoljivo i trendi. U ovom slučaju bila je dovoljna tek šljokičasta torbica neobičnog oblika kako bi cijela kombinacija izgledala šarmantno.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".