Njezin šareni outfit idealan je za zadnje dane ljeta, a cool torba glavna je zvijezda stajlinga

Odabrala je komplet u jarkim bojama koji je izvrstan odabir za ljetne dane, a upravo su ovakvi komadi veliki ovosezonski hit
Vidi originalni članak

Volimo upečatjive odjevne kombinacije koje se ističu u masi, a jednu takvu, u kojoj nije mogla proći nezamijećeno, već je ukrala brojne poglede, pokazala je nova stajliš akterica naše modne priče. Dama divnog osmijeha prošlog ljeta rado je pozirala našem Goranu Čižmešiji, a pritom nas oduševila super stajlingom.

Izabrala je efektan komplet, a njezin je stajling sjajna inspiracija jer su upravo ovakvi komadi veliki ovosezonski trend. Ako nemate ideje kako ih nositi, prepišite ove modne ideje. Šarene hlače cvjetnog uzorka je kombinirala s bijelim Converse tenisicama, a dodala je i basic bijelu majicu te efektnu narančastu košulju koji su idealan odabir za svaki dan jer su praktične, a i dalje izgledaju jako chic.

Kombinaciju je zaokružila torbicom s istaknutom slikom meksičke slikarice Fride Kahlo. Ovakva torba idealna je za ljetne dane jer u nju sve stane, a i dalje ima moć osvježiti stajling.

Judita Franković Brdar zablistala je u elegantnoj haljini sa zanimljivim detaljima na Sarajevo Film Festivalu
Sarajevo Film Festivala privukao je brojne poznate zvijezde: Evo tko su najbolje odjeveni s crvenog tepiha
Njezin je stil sasvim poseban: 'Htjela sam izgledati malo drugačije pa nosim sve vintage i second hand'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".