Njezin outfit savršen je za nedjelju kad želite biti ležerni, a istovremeno izgledati baš chic

Da s točkicama nikad nema greške, zna i lijepa brineta čija nam je odjevna kombinacija savršena inspiracija za kraj ljeta
Vidi originalni članak

Točkice su vječni hit i, kad je riječ o uzorcima, prešli su u klasike koji nam baš nikad ne dosade. Volimo ih nositi od glave do pete, a u svakoj novoj kolekciji dočeka nas barem nekoliko točkastih haljina među kojima je teško odabrati samo jednu koju bismo dodali u kolekciju.

Lijepa brineta koju je naša fotografkinja "ulovila" u šetnji Zrinjevcem odabrala je midi model u bež boji točkastog uzorka i potaknula nas da i sami takvo nešto odaberemo za ležeran dan pred nama. 

Haljinu romantičnog prizvuka kombinirala je s bež tenisicama, a look zaokružila odličnim modnim dodacima - odabrala je maslinasto zelenu torbu, klasične sunčane naočale i ring naušnice koje smo obožavali 2000., a zadnjih nekoliko sezona vratile su se u modu i super su točka na "i" svakoj odjevnoj kombinaciji.

Ako ste u potrazi za savršenom haljinom, izdvojili smo 15 Zarinih modela do 199 kn:

FOTO: Zara 199 kn FOTO: Zara 199 kn FOTO: Zara 199 kn FOTO: Zara 199 kn FOTO: Zara 149 kn FOTO: Zara 199 kn FOTO: Zara 149 kn FOTO: Zara 149 kn FOTO: Zara 149 kn FOTO: Zara 149 kn FOTO: Zara 139 kn FOTO: Zara 119 kn FOTO: Zara 119 kn FOTO: Zara 99 kn FOTO: Zara 99 kn

Otkačene tenisice, cool haljina, neobična torbica... Stajliš poduzetnica stvarno zna kako se istaknuti na špici
Kate Middleton oduševila pristupačnim modnim odabirom: Nosi haljinu popularnog brenda čija je cijena 79,90 kn
Evo kako do komada sa Zarinim potpisom za koje malo tko zna: Ima divnih haljina, hlačica, natikača...
Lijepa ekonomistica blista u bijeloj mini-haljini koja je savršeno istaknula njezin preplanuli ten

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".