Njezin je stil sasvim poseban: 'Htjela sam izgledati malo drugačije pa nosim sve vintage i second hand'

Floralni motivi zaštitni su znak ljeta pa ih rado nosimo od glave do pete, a ovakve su bluze idealne i za poslovne prigode, ali i za ljetne zabave.
Vidi originalni članak

Vintage i second hand dućani mogu skrivati pravo modno blago, što je potvrdila Ana Carević, djevojka jedinstvenog stila koja je pretprošlog ljeta rado pozirala našem Goranu Čižmešiji.

Njezinom ljetnom izdanju teško ćete pronaći manu, a posebno nas je oduševilo što apsolventica komunikologije nosi vintage i second hand komade od glave do pete.

– Izašla sam nakon dugo vremena u grad i htjela sam izgledati malo drugačije. Ovaj put nosim sve vintage i second hand – rekla je za Divu simpatična Ana i pozirala u kombinaciji suknje cvjetnog uzorka, bluze efektnih detalja i zlatnih sandala. Floralni motivi zaštitni su znak ljeta pa ih rado nosimo od glave do pete, a ovakve su bluze idealne i za poslovne prigode, ali i za ljetne zabave. Puf rukavi i detalji na ovratniku daju odmak od klasike, a odlično bi izgledala i uz klasičan jeans.

Naglasak je stavila na detalje pa je stajling upotpunila efektnim zlatnim sandalama i torbicom s ljuskicama koja bi "podigla" i najjednostavniju kombinaciju. Izbor naušnica je jedan od onih koji ne prolazi nezamijećeno, a crveni ruž klasik koji nikad ne izlazi iz mode. 

Izdvojili smo najprodavanije, ali i chic haljine idealne za prijelazno razdoblje i jesensku sezonu:

FOTO: Zara 35,95 EUR FOTO: Zara 59,95 EUR FOTO: Zara 59,95 EUR FOTO: Zara 49,95 EUR FOTO: Zara 45,95 EUR FOTO: Zara 45,95 EUR FOTO: Zara 22,95 EUR FOTO: Zara 59,95 EUR FOTO: Zara 35,95 EUR FOTO: Zara 29,95 EUR FOTO: Zara 29,95 EUR FOTO: Zara 25,95 EUR FOTO: Zara 45,95 EUR FOTO: Zara 39,95 EUR FOTO: Zara 39,95 EUR

Modne ideje koje ovog vikenda prepisujemo: 'Slučajno smo usklađene po bojama; prijateljice smo pa se znamo u dušu'
Modelu i bivšoj misici mini-haljina odlično pristaje: Nosi je s natikačama koje su već sezonama najpoželjnije
Mekani bob trendi je inačica klasičnog boba koji daje dodatni volumen, a iznimno ga je lako održavati

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".