Njezin je stil pravo osvježenje na špici: 'Volim dati šivati stvari, ovu haljinu mi je sašila moja krojačica'

Prisjetili smo se kombinacije jedne od akterica naših modnih priča od prošlog ljeta. Njezinu kombinaciju ne potpisuje nikakav high street ili dizajnerski brend, nego je haljinu dala - šivati
Vidi originalni članak

Volimo stajlinge s pričom i kombinacije koje predstavljaju osvježenje na zagrebačkoj špici, a jednu takvu pokazala je Vesna Buljubašić, inače arhitektica poslovnih sustava u banci. U izvrsnom ljetnom izdanju na špici ju je "ulovio" naš street style fotograf Goran Čižmešija još prošlog ljeta, a ona je za Divu ispričala malo detalja o svojem stilu.

Njezinim se modnim idejama ovih dana rado inspiriramo, a posebno će vam se svidjeti ako volite nositi komade od jeansa.

 

– Ovu sam kombinaciju odabrala jer je prozračna i ležerna, a dovoljno je elegantna. Volim nositi jeans, pogotovo u kombinaciji s nečim elegantnim. Volim i pogledati što se događa s trendovima, ali ipak volim imati svoj vlastiti stil. Jako volim i dati šivati stvari, primjerice, ovu mi je haljinu sašila moja krojačica Viktoria Dijas koja može izvesti sve što ja zamislim – ispričala je prošlog ljeta divna Vesna kad je gradom prošetala u izdanju s romantičnim prizvukom. 

Za Divu se tada dotaknula i riječi koje joj je krojačica rekla o njezinim stvarima koje nastaju u krojačkoj radnji:

–  Rekla mi je da ja ne dajem šivati zato što nešto trebam, nego zato što time zadovoljavam svoju kreativnost. Sada već imam dovoljno godina da znam da za ono što kažem da nikad ne bih nosila, uvijek dođe period da to ipak odjenem. 

Kožna torba neizostavan je komad garderobe nosiv puno duže od jedne sezone: Evo najboljih modela sa sniženja

FOTO: Zara 199,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 399,90 kn FOTO: Zara 599,90 kn FOTO: Zara 599,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 399,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 599,90 kn FOTO: Mango 129,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 449,90 kn FOTO: Mango 449,90 kn FOTO: Mango 699,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Massimo Dutti 699,90 kn FOTO: Massimo Dutti 899,90 kn FOTO: Massimo Dutti 1099,90 kn FOTO: Massimo Dutti 699,90 kn

 

Mala bijela haljina i efektna torba super su spoj: 'Smijali su mi se kad sam je kupila, ali svejedno je obožavam'

Iz popularne parfumerije preporučuju najdugotrajnije parfeme na koži koji nisu skuplji od 709 kuna

Nova nijansa smeđe koju obožavaju celebrity djevojke, a prava je "suprotnost" trendovima za toplu sezonu

Frizura kojoj ni ljetna vlaga ne može ništa: Lako se održava, a za kreiranje ne treba čak fen ni peglu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".