Njezin je stajling najbolja najava proljetne mode: Suknja trendi modela, a cipele najpopularniji izbor

Goran Čižmešija fotografirao je simpatičnu mornaricu koja nas je na prvu osvojila svojim smislom za modu
Vidi originalni članak

Ako ne znate što nositi ovog prijelaznog razdolja, ideju možete prepisati od zgodne mornarice na jahti koja je zagrebačkim centrom prošetala u odličnoj odjevnoj kombinaciji, a u nju je ubacila nekoliko vječnih klasika kojima se vraćamo svakog proljeća. Simpatičnu Reu Tićak, koja je već jednom bila zvijezda naše street style rubrike, fotografirao je naš Goran Čižmešija, a za Divu je ispričala nekoliko detalja o svom stilu.

– Izašlo je sunce i toplije je, pa sam odabrala suknju. Osim crne, volim nositi i jeans. Crna mi je super izbor kada ne moram previše razmišljati oko boja, a uzorke ne volim nositi. Uvijek sam u ravnoj obući – otkrila je Rea.

Mini crnu suknju na preklop kombinirala je uz bijelu košulju s Pradinim potpisom, jednim od bezvremenskih klasika koji je uvijek dobro imati u ormaru jer odlično odgovara uz sve kombinacije. Outfitu je dodala i crne Prada mokasinke glomaznog đona. Prate nas već nekoliko sezona, a odličan su izbor za svaki dan, pogotovo ako ne preferirate visoke potpetice. Dolaze u novim kolekcijama omiljenih dizajnerskih i high street brendova, a nose ih i ‘it’ djevojke te ih sve više viđamo u uličnoj modi.

Stajling je zaokružila još jednim klasikom – dugim crnim kaputom, a od modnih dodataka dodala je chic crnu torbicu marke Yves Saint Laurent. Riječ je o Collège modelu čija je cijena 2150 eura na stranici Farfetch.

Josipa Rimac poznata je po ljubavi prema dizajnerskim torbama: Izdvojili smo top 10 modela koje je nosila!

FOTO: Hrvoje Jelavić/Pixsell Crnu kombinaciju dovršila je Yves Saint Laurent torbicom čija se cijena kreće oko 1000 eura FOTO: Duško Jaramaz/Pixsell Ružičastu kombinaciju upotpunila je tamnoplavom Michael Kors torbom. FOTO: Hrvoje Jelavić/Pixsell Na obilježavanju godišnjice osnutka HDZ-a s plavom Chanel prošivenom torbicom, vintage model čija je cijena i do 7000 eura FOTO: Goran Stanzl/Pixsell Josipa Rimac dolazi na sjednicu s Michael Kors kožnom torbom FOTO: Duško Jaramaz/Pixsell U susretu s Andrejom Plenkovićem u cvjetastoj haljini te Guess maslinastoj torbici s krokodilskim uzorkom. FOTO: Hrvoje Jelavić/Pixsell Kninom je prošetala u točkastom kombinezonu koji je uparila uz maslinastu torbu brenda Ralph Lauren. Riječ je o kožnoj torbi čija se cijena kreće oko 450 eura. FOTO: Patrik Macek/Pixsell Josipa Rimac s dizajnerskom torbicom s potpisom brenda Love Moschino. Riječ je o modelu crossbody modelu s metalnim srcima, a njegova cijena na webshopu je 520 dolara FOTO: Davorin Višnjić/Pixsell Josipa Rimac svoje elegantno poslovno crno izdanje upotpunila je skupocjenom dizajnerskom torbicom s potpisom luksuzne pariške modne kuće Céline. Cijena joj se kreće oko 2600 eura FOTO: Dino Stanin/PIXSELL Bež torbica hrvatskog dizajnerskog dvojca ELFS, čija je cijena 265 eura. FOTO: Željko Lukunić/Pixsell Josipa Rimac na Saboru HDZ-a 2014. s predimenzioniranom Louis Vuitton torbom, klasikom među dizajnerskim torbama

Dramatičan život nasljednice L'Oréala: Liliane Bettencourt u središtu velikih skandala
Veliki shopping vodič: 25 modela torbica do 50 eura koje ćemo nositi ovog proljeća
Jednostavne navike koje sprječavaju gubitak kolagena i održavaju kožu zdravom

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".