Njezin je stajling najbolja najava jesenske mode: Haljina je svevremenska, a cipele najpopularniji izbor

Volite li klasiku sa šarmantnim detaljima, sigurni smo da će vas oduševiti modno izdanje simpatične studentice stomatologije čijeg smo se stajlinga danas rado prisjetili
Vidi originalni članak

Ako ste počeli razmišljati o jesenskim trendovima i hladnoj sezoni koja će nam uskoro pokucati na vrata, inspiraciju za odijevanje možete pronaći u kombinaciji Vere Jauković, simpatične studentice stomatologije čijeg smo se stajlinga rado prisjetili. Pozirala je prošlog rujna našem fotografu Goranu Čižmešiji i svojim besprijekornim outfitom najavila što ćemo nositi u novoj sezoni pred nama. 

– Sredila sam se za ispit, ovaj smart casual stil mi je baš odgovarao toj prigodi. Sličan stil inače najviše i nosim, volim bezvremensku eleganciju koju kombiniram s trendovima koji mi se svide – rekla je ranije za Divu modno osviještena Vera i dodala da je uvijek u ravnoj obući, a često bira i tenisice.

U svojem odličnom stajlingu prošetala je nekoliko trendova koje ćemo nositi u hladnoj sezoni, a posebno su se istaknule lakirane mokasinke glomaznog đona sa zlatnim detaljima. Prate nas već nekoliko sezona, a odličan su izbor za svaki dan, pogotovo ako ne preferirate visoke potpetice. Dolaze u novim kolekcijama omiljenih dizajnerskih i high street brendova, a nose ih i "it" djevojke te ih sve više viđamo u uličnoj modi.

Najlonke s uzorkom srca dale su romantičan prizvuk kombinaciji, a haljina sa zlatnim detaljima svevremenski je komad nosiv kroz cijelu godinu pa je svakako riječ o odličnom modnom ulaganju.

    Sezona balonera je pred nama, a donosimo vam najnovije modele za jesen 2023.:

FOTO: Mango 99,99 EUR FOTO: Mango 59,99 EUR FOTO: Mango 239,99 EUR FOTO: Mango 39,99 EUR FOTO: Mango 69,99 EUR FOTO: Mango 79,99 EUR FOTO: Mango 159,99 EUR FOTO: Mango 199,99 EUR FOTO: Zara FOTO: Zara 79,95 EUR FOTO: Zara 35,95 EUR FOTO: Zara 39,95 EUR FOTO: Zara 49,95 EUR FOTO: Zara 39,95 EUR FOTO: Zara 49,95 EUR

Sa Notino stranice izdvojili smo top 5 parfema koje Hrvatice obožavaju
Najljepša manikura za jesen vječni je klasik kojeg se jednostavno ne možemo zasititi
Amal i George Clooney oduševili u savršeno usklađenim outfitima: Ona u chic haljini i hit cipelama, on u prugastim hlačama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".