Njezine ultrakratke točkaste hlače pomele su Stradun

Ljeto je već u gradu, pa ove godine najranije do sada iz ormara izvadite kratke hlače
Vidi originalni članak

Ako se nas pita, bijeli T-shirt u kombinaciji s upečatljivim komadom poput ovakvih kratkih hlačica - kombinacija je za čistu peticu! Ova zgodna plavuša isfurala je nekoliko najpopularnijih ovosezonskih trendova. Tenisice s platformom i sunčane naočale s malim okvirima aspolutni su hit za ljeto, a ona ih je baš dobro iskombinirala. Najviše nam se sviđa što je uz par detalja uspjela styling učiniti savršenim, što je još jedan dokaz da se u detaljima krije dobar stil. 

Točkice su najpoželjniji uzorak ovog ljeta, naravno uz neizbježne prugice, pa predlažemo da nabavite barem jedan komad s uzorkom koji ćete moći nositi na bezbroj načina. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".