Njene prozirne štikle u stilu 90-ih i cool kombinacija zaslužile su čistu peticu!

Ovoj djevojci jednostavno se ne može pronaći mana
Vidi originalni članak

Kad imaš stila, miješanje svih mogućih boja, modnih detalja, stilova i komada, izgleda toliko cool, kao da tu uopće nema truda. Takva je nama ova ljepotica sa zagrebačke špice, čija je kombinacija toliko dobra, da bismo samo mogli poželjeti da bismo izgleda tako cool kao ona. Na nogama nosi prozirne natikače, čiji model je bio vrlo trendi devedesetih. 

Prstenje, narukvice, šarena torbica i sunčane naočale još su pridonijele ovom super stylingu, a ako ste se ikada pitali kako trebaju stajati mom jeans, pogledajte ovu fotografiju. Žuti top u stilu donjeg rublja, fantastično ste uklopio u cijelu kombinaciju. Ma, mi nemamo zamjerke!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".