Njene natikače jedan su od najpopularniji komada ljetne sezone!

Street style fotograf Goran Čižmešija fotografirao je ljepoticu u centru Zagreba
Vidi originalni članak

Danira Senjak zna da su se natikače s potpeticom vratile u modu, a on ih kombinira s odličnom ljetno haljinicom. Ova inženjerka elektrotehnike nosi haljinu Naf Naf, torbu Carpisa i natikače Guliver.

Ovu haljinu sam odjenula jer sam se osjećala ženstveno i romantično. Ljeto obožavam jer mogu nositi haljine i ne moram previše razmišljati što ću kombinirati uz njih.

Kaže da ju ova haljina podsjeća na Siciliju, a nama se jako sviđa!

Volim živahne boje i uzorke, a volim i limune, pa je ova haljina u skladu s time, a haljina me podsjetila i na Siciliju koja me oduševila prilikom nedavnog posjeta.

Priznaje, inače ne nosi žutu, pa nikada ne bi obukla neki žuti odjevni komad. 

Hlače ću opet početi nositi u rujnu, a do tada ću biti u haljinama kojih imam i previše, toliko da ih ne stignem sve niti iznositi.

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".