Njena žuta minica je pravi pozdrav ljetu: Brineta oduzela dah cijeloj špici!

Ovih dana čini se kako je ljeto na izmaku, a ova ljepotica podsjetila nas je da ne odustajemo od uživanja u omiljenom godišnjem dobu
Vidi originalni članak

Ova brineta centrom Zagreba prošetala je u jednostavnom izdanju u kojem glavu riječ vodi žuta mini haljina doja joj stoji kao salivena. Uparila ju je s jednostavnim sandalama i sunčanim naočalama retro okvira koje ne stoje baš svima, ali ona ih je super isfurala. 

Zgodan detalj na haljini je otvoreni dio koji otkriva trbuh, a ova boja odlično pristaje njenom lagano preplanulom tenu i tamnoj kosi. Kada je žuta u pitanju odaberite nijansu ovisno o boji puti- što je boja puti tamnija to neka nijansa žute bude svjetlija. No, postoje i neke svijetle nijanse žute koje pristaju svjetlijim ženama. Primjerice pastelno žuta je idealna boja za prirodne plavuše svijetle puti.

Upoznajte prekrasnu Josipu, stjuardesu iz Njemačke, u čiji stil smo se zaljubili:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".