Njena haljina i odlične štikle ukrale su show na zagrebačkom Cvjetnom

Stylish brineta prošetala je špicom i svima zapela za oko
Vidi originalni članak

Duga plava haljina s bijelim točkicama odličan je ljetni komad. Baš ovog ljeta, ovakav tip haljine najviše se nosi. Super je komad jer se može nositi od jutra do mraka, ali i od ranog do kasnog ljeta. Odlična je za promjenljivo vrijeme koje nas očekuje u sljedećih nekoliko tjedana, odnosno u rujnu. 

Za oko su nam odmah zapele njene odlične sandale s visokom potpeticom. Ako mislite uložiti u samo jedan klasičan model, onda predlažemo da to budu nude sandale sa samo dva remenčića i malo debljom potpeticom, baš poput ovih. Mogu se nositi baš na sve. 

Jednu upečatljivu haljinu morate imati u ormaru, a ako razmišljate kako bi ona trebala izgledati, predlažemo da potražite baš ovakvu. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".