Njena bijela haljinica i trendi tenisice učinile su je zvijezdom zagrebačke špice

Lepršava haljina odličan je odabir za svaki dan, a njoj stoji odlično!
Vidi originalni članak

Plisirani model ovoj zgodnoj dami stoji kao saliven. Plisirano za proljeće i ljeto uvijek je dobar odabir i nikada neće izaći iz mode, a bijele haljine ove sezone apsolutni su - must have. Obožavamo kombinaciju tenisica i haljine, pogotovo za ležerne ljetne dane, a jako nam se svidjela i njena upečatljiva torbica. Moramo se malo zadržati na tenisicama. U ovaj model tenisica Alexander McQueen zaljubile su se brojne fashionistice, a ova nosi nešto drukčije - šljokičaste. 

Cijela kombinacija zapravo je poprilično jednostavna, što joj daje poseban šarm, ali je i dokaz kako najjednostavnije stvari uvijek izgledaju najbolje. 

Upoznajte Josipu. Ona je iz Slavonskog Broda, a već četiri godine živi u Münchenu. U njezin stil odmah smo se zaljubili 😍 Ispričala nam je i kako se oblače Njemice:

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".