Nives Ivanišević bira mini haljinu i sportske tenisice: 'Nekad ih smatram boljim odabirom od elegantnih sandala'

Goran Čižmešija na Ilici je fotografirao stajliš voditeljicu u trendi ljetnom izdanju
Vidi originalni članak

Ova je kombinacija nastala po principu: sunce vani, sunce na meni, a uz to mi je i rođendan!, rekla je Nives Ivanišević našem Goranu Čižmešiji kad ju je prije nekoliko dana fotografirao na zagrebačkoj špici. Voditeljica je rekla da voli kombinirati tenisice i haljine, a ponekad sportsku obuću smatra i boljim odabirom od elegantnih sandala.

- Ljetne sandale najčešće nosim uz kratke hlačice. Često u tenisicama idem i navečer van, ali ih nemam previše jer sam reducirala garderobu, imam par dobrih komada. Što se tiče stvari koje ne bih nosila, za mnogo toga sam rekla da ne bih pa sam na kraju ipak nosila jer su se, s vremenom, toliko uvukle u modu da ne možeš pobjeći od njih, priča Nives.

Dodala je da nije velika obožavateljica životinjskih uzoraka pa ih nosi samo ako je riječ o nečem zbilja posebnom:

- Imam jednu takvu haljinu koju mi je nedavno darovala prijateljica iz Makedonije. Toliko je lijepa da ću je sigurno nositi!

U galeriji pogledajte što se još nosi na zagrebačkim ulicama ovog kolovoza:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".