Nives, Iva, Iris i Ana: Poznate mame ispratile klince u nove školske pobjede

Vidi originalni članak

Prvi ponedjeljak rujna rezerviran je i za povratak u školske klupe, a poznate mame podijelile su na društvenim mrežama dragocjene trenutke. Radost je tim veća što je nekima ovo - prvi put!

Iva Radić u novu školsku godinu ispratila je kći Tessu koja je krenula u prvi razred i sina Ivana koji je postao ponosan učenik petog razreda. Mama i kći su se modno uskladile - mala Tessa u divnoj kariranoj haljinici, a prezgodna mama u žutim hlačama i bijelom sakou. 

Ovo je bio važan dan i za obitelj Cekiš-Soltz s obzirom na to da je Lara krenula u prvi razred. Bračni par modela, Iris Cekuš i Pedro Soltz, ponosno su ispratili kćer u školu, a nedavno su za Večernji rekli kako su jako uzbuđeni zbog novih početaka.

U prvi razred kreće i kći Ane Begić Tahiri, a čini se kako je sedmogodišnja Lana jako sretna zbog novog okruženja u kojem se od danas nalazi.

Nives Celzijus na društvenim je mrežama podijelila fotografiju s kćeri Taishom, a popratila ju je opisom: "Em ponedjeljak, em prvi dan škole. Taisha mi pravi popis potrebnih stvarčica jer ja sam, očekivano, jedna od onih mama koje sve kupuju u zadnji čas". Nives je odabrala bijelo od glave do pete, a mama i kći za školu su spremne tip-top!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".