Nives Celzijus: S novom frizurom i bujnim dekolteom nije mogla proći nezamijećeno

Pokazala je kako samo jedan odjevni komad može biti dovoljan da bi se ukrao show!
Vidi originalni članak

Jedna od revija koja privuče najviše pozornosti definitivno je ona Ivice Skoke, a pogledati što je novo u večernjoj modi nije propustila ni atraktivna Nives Celzijus.

Za ovu prigodu isfurala je novu frizuru pa je, umjesto ravne dugačke kose s kojom smo je navikli gledati, isfurala sitne kovrče s kojima je pomalo i neprepoznatljiva. Njezin je dekolte definitivno došao u prvi plan zahvaljujući prugastom kombinezonu s dubokim izrezom. Kombinirala ga je uz jednostavne salonke i crni sako te ukrala pozornost prisutnih! Nives je pokazala da se ključ dobrog outfita krije u jednostavnosti pa je dovoljan i jedan komad, poput ovog kombinezona, da bi potpuno zablistali!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".