Nivea vas vodi na Diva Fashion Ballet

Budite i vi dio modnog događaja godine!
Vidi originalni članak

Nivea vam ekskluzivno daruje 10 x 2 ulaznice za Diva Fashion Ballet koji će se održati 3. svibnja 2016. u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu. Modna revija će se održat u scenografiji baletne predstave "Ane Krenjine", scenografa Ivana Kirinčića. 

Dovoljno je da na e-mail diva@vecernji.net pošaljete zašto biste baš vi trebali osvojiti ulaznice za modnu reviju Matije Vuice te balet "Ana Karenjina", koji će se stopiti u jedinstveni događaj pod imenom Diva Fashion Balet.

Vaš tekst s naznakom "Diva Fashion Ballet" te vašim podacima (ime, prezime i kontakt telefon) nam pošaljite najkasnije do 29. travnja kada ćemo se i javiti sretnim dobitnicima s najkreativnijim odgovorima.

Sretno svima!

Dobitnici su: Zdenka Valčić, Tatjana Barat, Marta Tašner, Ivana Tomičić, Petra Markić, Ana Baruć, Slavka Božić, Ana Slavić, Julija Knez i Ines Kus. Čestitamo!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".