Partneri projekta Diva Fashion Ballet

Partneri koji nas prate u projektu...
Vidi originalni članak

Projekt u HNK kojim se obilježava 35. godišnjica rada Matije Vuice, osim Cro A Portera i magazina Diva ima još tri ponosna partnera.

HAIRSTYLE BY NIVEA

Za savršen styling kose u svakom trenutku pobrinut će se Nivea. Isprobajte novi Nivea Volume Care liniju za kosu, idealnu za brze i ležerne frizure koje će trajati tijekom cijelog dana. Svaka žena želi izgledati najbolje što može kada je posrijedi njezina frizura. Iako je svaka frizura drugačija, većini je žena jedno zajedničko: sve žele prirodan i bujan izgled te proizvode za styling koji kosi daju volumen, a da pritom kosa ne izgleda ljepljivo ili suho.

NIVEA Hair je uvijek u trendu i stvara proizvode za styling kose koji ispunjavaju potrebe žena. Za savršen, prirodan i udvostručeni volumen te 24-satno učvršćivanje koje ne isušuje kosu, NIVEA preporučuje NIVEA Volume Care pjenu za kosu. Pjena stvara dugotrajni volumen bez otežavanja kose, a kosa izgleda prirodno i zadržava svoju prirodnu pokretljivost. Za prirodni završni efekt i jako učvršćivanje – a da pritom kosa ne izgleda “poput kacige” – možete koristiti NIVEA Volume Care sprej za kosu. Sprej je savršen proizvod za završnu fazu oblikovanja, a pruža kosi blistavost i sjaj, jako učvršćivanje te udvostručen, ali fleksibilan volumen tijekom cijeloga dana bez isušivanja. Proizvodi korišteni u kombinaciji stvaraju savršen izgled uz ležerni volumen i prirodnu živahnost. 

Formule NIVEA proizvoda za styling kose sadrže ulje makadamije, jačaju kosu iznutra i štite je izvana. Prodiru dubinski u strukturu vlasi, jačajući je iznutra – za jaču kosu koja izgleda prirodno lijepo. Istovremeno, proizvodi pružaju kosi volumen te čvrstoću - za dugotrajni i njegovani stil bez efekta “neuredne kose”. 

KOZMO BEAUTY KORNER

Kozmo drogerije predstavljaju novi brend dekorativne kozmetike Physicians formula. U Kozmo beauty korneru svim uzvanicima bit će na raspolaganju vizažistice Kozmo Beauty Teama koje će im osigurati glamurozan look za događanje.Tradicijom dugom već 80  godina stvorena je jedinstvena formula za uspjeh kombinacijom kvalitetnih i za kožu nježnih sastojaka. Upravo zato proizvodi Physicians Formula ne sadrže alergene, gluten niti bilo koji od više od 130 poznatih sastojaka koji se mogu naći u make up proizvodima, a koji mogu izazvati iritacije na osjetljivoj koži.  

Svjetski poznata marka dekorativne kozmetike Physicians Formula, posebno namijenjena osjetljivoj koži sklonoj iritacijama i alergijama, dostupna je hrvatskim kupcima samo u prodavaonicama Kozma. Vodeći se idejom da ne smijemo birati između zdravlja i ljepote, Physicians Formula kreirala je inovativne kozmetičke proizvode, vrhunske kvalitete i bez iritansa. Tako se ovi proizvodi smatraju pionirima u dekorativnoj kozmetici namijenjenoj posebno osjetljivoj koži, ne sadrže alergene i pogodne su za osobe s osjetljivim očima i one koje nose kontaktne leće. Na policama Kozmo drogerija tako su sada dostupni vrhunski Physicians Formula make up proizvodi za lice poput tekućih i pudera u kamenu, rumenila, BB krema, maskara, sjenila za oči, proizvoda za čišćenje lica i skidanje šminke. 

FRANCK ČAJANKA

Kako i priliči ekskluzivnim okupljanjima u palači Hrvatskog narodnog kazališta, uzvanici će moći uživati u vrhunskim čajevima Franckove stoljetne tradicije. Iako nam ljeto kuca na vrata i iako se planiraju godišnji odmori i mislima smo na pješčanim plažama okupanim suncem, dobro je planirati i već sada donijeti odluku što će nas grijati već ove zime – pogotovo ako imamo priliku sami izabrati koju od tri kombinacije čaja želimo vidjeti na policama dućana ili u omiljenom kafiću. 

Franck je lansirao web stranicu biram-caj.franck.eu na kojoj nudi tri nova okusa čajeva, točnije već dobro poznate okuse u novim zanimljivim kombinacijama. Tako su na izboru Moderni klasičar - kamilica, đumbir i med, Znatiželjni avanturist – šipak, hibiskus i kupina te Cool romantik - menta i spearmint s dodatkom cimeta. Ove kombinacije dane su na raspolaganje potrošačima da svojim glasovima izaberu onu koja im se najviše sviđa i tako osiguraju proizvodnju i prodaju upravo te kombinacije. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".