Nitko ne nosi crveno odijelo poput Andree Andrassy!

Inspiracija za ovu kolekciju bili su djetinjstvo i profinjenost, a odlikuju ih bogati materijali, stroge linije, jednostavnost i funkcionalnost.
Vidi originalni članak

Andrea Andrassy jedna je od onih žena koja je samosvjesna i vrlo izražajne osobnosti pa je nova DeLight kolekcija namijenjena upravo ženama poput nje. Za zaštitno lice ovog brenda odabrao ju je Ivan Friščić, a taj odabir pojasnio je time što se Andrea i DeLight vole još od samih početaka, a sad je došlo i do poslovne suradnje. 

Inspiracija za ovu kolekciju bili su djetinjstvo i profinjenost, a odlikuju ih bogati materijali, stroge linije, jednostavnost i funkcionalnost. Ono što se Andrei osobito svidjelo je odijelo krojeno upravo za nju. Dolazi u crvenoj boji koja simbolozira sinonim za glamuroznost, snagu i ženstvenost, a odlično se uklapa u bajkoviti jesenski eksterijer. 

Andrea je izjavila: 

S velikim zadovoljstvom prihvatila sam poziv za snimanje nove DeLight kampanje. Zaista volim nositi njihovu odjeću koju kombiniram i za dnevne i za večernje prilike, što mi je obzirom na moj poslovni i životni tempo izuzetno važno.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".