Nitko ne nosi bijelo od glave do pete kao Irina Shayk: Outfit osvježila odličnim modnim dodatkom

Za vrijeme trajanja Tjedna mode u Parizu, naš je Goran Čižmešija fotografirao prekrasnu Irinu Shayk
Vidi originalni članak

Nakon Valentino revije za vrijeme trajanja Tjedna mode u Parizu, naš je Goran Čižmešija fotografirao Irinu Shayk koja je pariškim ulicama prošetala u bijelom od glave do pete.

Lijepa Ruskinja pokazala je kako zablistati u najjednostavnijim komadima koje svi imamo u ormaru - jednostavnim trapericama, običnoj majici...

Odabrala je skinny bijele traperice i kombinirala je s najjednostavnijom majicom koja se treba naći u svakoj garderobi jer će 'spasiti' svaki dan kad ne znate što odjenuti. Odabrala je dugački, bijeli baloner, a look zaokružila bijelim čizmama. Bijelo od glave do pete pristaje joj izvrsno, no monotoniju je odlučila osvježiti torbom s popularnim zmijskim uzorkom koji je i ove sezone apsolutni hit. 

Mia je nova zvijezda naše naslovnice! Od subote potražite paket Dive, Večernjeg lista i Borboleta narukvice za 49,90 kn: 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".